ΑρχικήΑνακοινώσειςΟΙΕΛΕ: Στην τελική ευθεία για την προσφυγή μας κατά του κατάπτυστου νόμου...

ΟΙΕΛΕ: Στην τελική ευθεία για την προσφυγή μας κατά του κατάπτυστου νόμου Κεραμέως-σχολαρχών στο ΣτΕ

- Advertisement -spot_img

Υλοποιώντας την απόφαση του ανοιχτού ΔΣ της ΟΙΕΛΕ και των συνελεύσεων σε σωματεία και σχολεία, η Ομοσπονδία είναι πλέον έτοιμη για την προσφυγή της κατά του νόμου-δώρου στους χρηματοδότες της ΝΔ και μοναδικούς κοινωνικούς συμμάχους και συνομιλητές της Υπουργού Παιδείας. Ενός νόμου που διαλύει τη δημόσια εποπτεία στην ιδιωτική εκπαίδευση και θέτει σε αμφισβήτηση τη νομιμότητα των τίτλων σπουδών που εκδίδουν τα ιδιωτικά σχολεία.

Τις τελευταίες ημέρες αποφασίστηκε η σύνθεση της νομικής ομάδας που θα αναλάβει την υπόθεση, ενώ ολοκληρώθηκε η συλλογή των διοικητικών πράξεων που απαιτούνται για τη στήριξη της προσφυγής της ΟΙΕΛΕ. Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους συναδέλφους που ανταποκρίθηκαν πρόθυμα στην πρόσκλησή μας και μας εφοδίασαν με κρίσιμα στοιχεία που θα ενισχύσουν την προσπάθειά μας.

Άμεσα θα υπάρξει η τελική συνάντηση με το νομικό επιτελείο και θα δρομολογηθεί η κατάθεση της προσφυγής. Θα υπάρξει ενημέρωση τις επόμενες ημέρες για το σχετικό χρονοδιάγραμμα.

Δεσμευτήκαμε και θα το κάνουμε πράξη. Το έκτρωμα Κεραμέως θα καταλήξει εκεί όπου ανήκει, στα απόβλητα της ιστορίας της ελληνικής εκπαίδευσης.

- Advertisement -spot_img
Δείτε επίσης
Ανακοινώσεις
- Advertisement -spot_img