ΑρχικήΑνακοινώσειςΟλοκληρώθηκε η συγκρότηση της ομάδας των 25 ιδιωτικών εκπαιδευτικών που θα...

Ολοκληρώθηκε η συγκρότηση της ομάδας των 25 ιδιωτικών εκπαιδευτικών που θα συμμετάσχουν στο πρόγραμμα ΟΙΕΛΕ-ΚΑΝΕΠ-CERN

- Advertisement -spot_img

Ολοκληρώθηκε η επιλογή των 25 Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών που, συμμετέχοντας στο Εκπαιδευτικό – Επιμορφωτικό πρόγραμμα «CERN 2022» του ΚΑΝΕΠ της ΓΣΕΕ και της ΟΙΕΛΕ, θα επισκεφτούν το CERN κατά το χρονικό διάστημα 27/4 – 1/5 2022.

Η επιλογή έγινε από την Επιστημονική Επιτροπή του προγράμματος. Στην τελική ομάδα συμμετέχουν συναδέλφισσες και συνάδελφοι από πολλές ειδικότητες και από όλη την Ελλάδα. Πιο συγκεκριμένα:

  1. Κατανομή φύλου: η κατανομή εμφανίζεται στο διάγραμμα που ακολουθεί.
  2. Κατανομή ειδικοτήτων: θεωρούμε ιδιαίτερα σημαντικό ότι εκπροσωπούνται πολλές ειδικότητες της Πρωτοβάθμιας και της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Αναλυτικά:

 

  1. Κατανομή ανά Περιφέρεια: Θεωρούμε επίσης σημαντικό ότι συμμετέχουν Εκπαιδευτικοί από όλη την Ελλάδα. Πρέπει να πούμε ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στους συναδέλφους της Επαρχίας, οι οποίοι δεν υπολόγισαν το αυξημένο κόστος και την επιπλέον ταλαιπωρία προκειμένου να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα. Αναλυτικά:

(Να διευκρινιστεί ότι η στατιστική αποτύπωση αφορά τα 24 από τα 25 μέλη της αποστολής, καθώς ο 25ος είναι ο συντονιστής του προγράμματος και Υπεύθυνος Εκπαιδευτικών θεμάτων του ΔΣ της ΟΙΕΛΕ Στρ. Γεωργουδής).

Την επόμενη εβδομάδα θα ανακοινωθεί το πρόγραμμα των διαδικτυακών σεμιναρίων, το οποίο θα παρακολουθήσουν οι συμμετέχουσες και συμμετέχοντες. Τα σεμινάρια, ωστόσο, μπορεί να παρακολουθήσει κάθε ενδιαφερόμενη/ος και στο τέλος θα λάβει σχετική Βεβαίωση Παρακολούθησης. Με την ανακοίνωση του προγράμματος θα υπάρχει και ειδική φόρμα εγγραφής. Θα ακολουθηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας, δεδομένου ότι η πλατφόρμα zoom δέχεται μέχρι 100 άτομα.

 

Η Επιστημονική Επιτροπή

- Advertisement -spot_img
Δείτε επίσης
Ανακοινώσεις
- Advertisement -spot_img