ΑρχικήΑνακοινώσειςΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΤΟ 36Ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΟΙΕΛΕ - ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΟΣ Ο ΟΜΟΙΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΤΗΣ...

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΤΟ 36Ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΟΙΕΛΕ – ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΟΣ Ο ΟΜΟΙΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ – ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΝΕΟΥ ΔΣ

- Advertisement -spot_img

Ολοκληρώθηκαν σήμερα το απόγευμα οι αρχαιρεσίες για το 36ο Συνέδριο της ΟΙΕΛΕ. Η διαδικασία ξεκίνησε χθες σε κλίμα έντασης, όμως μετά την ψηφοφορία για το χαρακτήρα της Ομοσπονδίας, όπου με συντριπτική πλειοψηφία οι σύνεδροι τοποθετήθηκαν υπέρ της διατήρησης της ΟΙΕΛΕ ως αμιγώς εκπαιδευτικής (κι όχι ως «κλαδικής» που ζητούσαν κάποιοι) Ομοσπονδίας, οι εργασίες συνεχίστηκαν κανονικά.
Σήμερα διεξήχθη η ψηφοφορία για την ανάδειξη του νέου ΔΣ της ΟΙΕΛΕ. Πρώτη δύναμη αναδείχθηκε για ένα ακόμη Συνέδριο η Ενότητα που αύξησε το ποσοστό της κατά 2,5%και διαθέτει 11 έδρες στο νέο ΔΣ. Οι Συσπειρώσεις-Παρεμβάσεις διατηρούν τις 2 έδρες που είχαν στο προηγούμενο ΔΣ, ενώ η παράταξη του ΠΑΜΕ θα έχει 2 έδρες (από 1) στο νέο ΔΣ.

Δείτε εδώ τα αναλυτικά αποτελέσματα

Επίσης, με ευρύτατη πλειοψηφία (86 ΝΑΙ σε 112 ψηφίσαντες) εγκρίθηκε ο Διοικητικός-Οικονομικός Απολογισμός, ενώ η πρόταση της Ενότητας για Χάραξη Πορείας για την τριετία 2016-19 έλαβε 86 ψήφους, ενώ οι αντίστοιχες προτάσεις των Συσπειρώσεων και του ΠΑΜΕ έλαβαν από 13 ψήφους έκαστη.

Αύριο, Δευτέρα 25/1, θα συνέλθει το νέο ΔΣ που προέκυψε από τις αρχαιρεσίες του 36ου Συνεδρίου, προκειμένου να συγκροτηθεί σε σώμα.

- Advertisement -spot_img
Δείτε επίσης
Ανακοινώσεις
- Advertisement -spot_img