ΑρχικήΑνακοινώσειςΟρκίστηκε Αντιδήμαρχος Παιδείας Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας ο Α' Αντιπρόεδρος της ΟΙΕΛΕ Αλέκος...

Ορκίστηκε Αντιδήμαρχος Παιδείας Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας ο Α’ Αντιπρόεδρος της ΟΙΕΛΕ Αλέκος Γούλας

- Advertisement -spot_img

Σημαντική διάκριση για την Ομοσπονδία και τον κλάδο μας η τοποθέτηση του Α’ Αντιπροέδρου της ΟΙΕΛΕ Αλέκου Γούλα στη θέση του Αντιδήμαρχου Παιδείας Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας. Η πολυετής εμπειρία του στο χώρο της εκπαίδευσης και η ενασχόλησή του με το οργανωμένο εκπαιδευτικό κίνημα εγγυώνται ότι από τη θέση αυτή θα υπηρετήσει τα συμφέροντα των πολιτών και θα προασπίσει το δημόσιο αγαθό της Παιδείας, αγωνιζόμενος για ποιοτικές υποδομές και για την εφαρμογή προγραμμάτων μείωσης των εκπαιδευτικών και κοινωνικών ανισοτήτων. Πρέπει να τονίσουμε ότι ο Αλέκος Γούλας αρνήθηκε την αντιμισθία που προβλέπει ο νόμος και θα ασκήσει τα καθήκοντά του χωρίς αμοιβή.

Ο ίδιος αμέσως μετά την ορκωμοσία του, δήλωσε:

“Με μεγάλη χαρά και συναίσθηση της ευθύνης αποδέχτηκα τη θέση του Αντιδημάρχου Παιδείας Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας. Θα εκτελέσω άνευ αντιμισθίας τα καθήκοντα μου, υπερασπίζοντας τη δημόσια, δωρεάν και ποιοτική παιδεία, κάτι που αποτελεί διαχρονικό αίτημα της ελληνικής κοινωνίας. Οφείλουμε όλοι μαζι να τη διαφυλάξουμε και να την ενισχύσουμε.”

- Advertisement -spot_img
Δείτε επίσης
Ανακοινώσεις
- Advertisement -spot_img