ΑρχικήΑνακοινώσεις«ΟΥΤΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΜΠΑΚΙΕΡΑ»: Η ΟΙΕΛΕ ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΗ ΘΡΑΣΥΤΑΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ...

«ΟΥΤΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΜΠΑΚΙΕΡΑ»: Η ΟΙΕΛΕ ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΗ ΘΡΑΣΥΤΑΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΩΝ ΓΕΝΕΣΙΣ

- Advertisement -spot_img

Διαβάσαμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την ανακοίνωση των εκπαιδευτηρίων ΓΕΝΕΣΙΣ στην εκπαιδευτική ιστοσελίδα alfavita.

  • Ομολογουμένως, είναι κωμικό ένα σχολείο που είναι αντιμέτωπο με βαρύτατες κατηγορίες και βρίσκεται υπό πειθαρχικό έλεγχο εδώ και δύο τουλάχιστον χρόνια να απειλεί την ΟΙΕΛΕ και δημοσιογράφους με ποινική δίωξη.
  • Είναι ακόμη πιο κωμικό, ιδιαίτερα για όσους γνωρίζουν τον χαρακτήρα της Αντιπροέδρου του Σωματείου μας αλλά κυρίως τα έργα και τις ημέρες της ιδιοκτησίας του σχολείου, να αναφέρεται στην ανακοίνωση ότι μια (1) εκπαιδευτικός διέλυσε (!) την λειτουργία του σχολείου για να ενημερώσει, απολύτως νόμιμα,για ένα …πεντάλεπτο(και μάλιστα την ώρα του διαλείμματος) τους συναδέλφους της για την εκλογική διαδικασία του σωματείου τους(είναι, βεβαίως, κωμικοτραγικό η ανακοίνωση να μετατρέπει το άσπρο σε μαύρο και να μεταβάλλει το θύμα – που εκδιώχθηκε βιαίως από το σχολείο – σε θύτη)
  • Το πιο κωμικό όμως απ’ όλα, που φυσικά καταδεικνύει την ωμή πραγματικότητα η οποία επικρατεί στο Γένεσις, είναι ότι στην ανακοίνωση δεν υπάρχει ούτε κουβέντα για την ταμπακιέρα:
  • Ούτε κουβέντα για τον χαρακτηρισμό του εν λόγω εκπαιδευτηρίου «ως σχολείου-γαλέρα», όπου επικρατεί εργοδοτική τρομοκρατία και άθλιες εργασιακές συνθήκες
  • Ούτε κουβέντα για το γεγονός ότι εκπαιδευτικοί πληρώνονται με περίπου 600 ευρώ τον μήνα, εκατοντάδες ευρώ λιγότερα από το νόμιμο, αν συνυπολογιστεί και η εξαναγκασμένη υπερωριακή τους απασχόληση.
  • Ούτε κουβέντα για τη μη καταβολή μισθών κατά τους 3 καλοκαιρινούς μήνες!
  • Ούτε κουβέντα για την παραχάραξη των ωρολογίων προγραμμάτων
  • Ούτε κουβέντα για το ότι οι εκπαιδευτικοί εργάζονται δια της βίας σε ώρες και ημέρες εκτός του διδακτικού τους ωραρίου.

Όλοι γνωρίζουμε τι συμβαίνει στο ΓΕΝΕΣΙΣ. Ακόμη περισσότεροι οι απελπισμένοι εκπαιδευτικοί  που πληροφορούμαστε ότι οσονούπω θα κληθούν «αυθορμήτως» να υπογράψουν κείμενο στήριξης του ιδιοκτήτη! Έχει φτάσει όμως η ώρα να πληροφορηθούν οι πάντες για όσα απαράδεκτα συμβαίνουν σε έναν χώρο όπου (υποτίθεται ότι) παρέχεται ευαίσθητο κοινωνικό αγαθό.

Τέλος,με ανυπομονησία περιμένουμε την μηνυτήρια αναφορά του ιδιοκτήτη των εκπαιδευτηρίων ΓΕΝΕΣΙΣ. Ήρθε η ώρα όσα πληροφορούνται οι πολίτες για το σχολείο, να ακουστούν και ενώπιον της δικαιοσύνης και οι «κατήγοροι» να μετατραπούν σε κατηγορούμενοι.

 

 

 

 

 

- Advertisement -spot_img
Δείτε επίσης
Ανακοινώσεις
- Advertisement -spot_img