ΑρχικήΑνακοινώσειςΠανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο των εκπαιδευτικών Ομοσπονδιών (ΔΟΕ-ΟΛΜΕ-ΟΙΕΛΕ) σήμερα στις 6 μμ στα Προπύλαια

Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο των εκπαιδευτικών Ομοσπονδιών (ΔΟΕ-ΟΛΜΕ-ΟΙΕΛΕ) σήμερα στις 6 μμ στα Προπύλαια

- Advertisement -spot_img

Σήμερα πραγματοποιείται νέο συλλαλητήριο των τριών εκπαιδευτικών Ομοσπονδιών στα Προπύλαια στις 6 μμ. Ακολουθεί η κοινή ανακοίνωση των ΔΣ:

Η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας μετά τη μεθόδευση της κατάθεσης αγωγής με σκοπό να χαρακτηριστεί η απεργία-αποχή ως παράνομη και καταχρηστική, συνεχίζει να βρίσκεται αντιμέτωπη με το συντριπτικό ρεύμα των συναδέλφων και των σχολείων σε όλη την Ελλάδα, που συνεχίζουν να δηλώνουν μαζικά απεργία – αποχή από την λεγόμενη «αξιολόγηση». Οι επιθέσεις ενάντια στους απεργούς εκπαιδευτικούς την Παρασκευή 1/10 φουσκώνουν αντί να καταστείλουν το κύμα της αγανάκτησης για την αντιεκπαιδευτική πολιτική.

Τα Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε., της Ο.Λ.Μ.Ε. και της Ο.Ι.Ε.Λ.Ε. καλούν όλους και όλες στο Πανεκπαιδευτικό Συλλαλητήριο την Τετάρτη 06/10/2021, στις 18.00 στα Προπύλαια.

Τέλος, υπενθυμίζουμε ότι η ΟΙΕΛΕ έχει ασκήσει έφεση στη δικαστική απόφαση που έκρινε παράνομη την απεργία-αποχή που κήρυξε η Ομοσπονδία εναντίον των διαδικασιών αξιολόγησης. Μέχρι να τελεσιδικήσει η απόφαση στο Εφετείο, η απεργία-αποχή συνεχίζεται κανονικά.

- Advertisement -spot_img
Δείτε επίσης
Ανακοινώσεις
- Advertisement -spot_img