ΑρχικήΑνακοινώσειςΠανεργατικός σεισμός βυθίζει την κυβέρνηση των ολιγαρχών και των μεγαλοεργοδοτών

Πανεργατικός σεισμός βυθίζει την κυβέρνηση των ολιγαρχών και των μεγαλοεργοδοτών

- Advertisement -spot_img

Δεκάδες χιλιάδες εργαζόμενοι, παρά τα προβλήματα της πανδημίας και παρά τον εργοδοτικό εκφοβισμό, πλημμύρισαν το κέντρο της Αθήνας στέλνοντας ηχηρό μήνυμα στην κυβέρνηση των ολιγαρχών που, στηριγμένη στην παντοκρατορία των πληρωμένων ΜΜΕ, διαλύει τις ζωές μας και ισοπεδώνει τα δικαιώματά μας.

Δεκάδες ιδιωτικοί εκπαιδευτικοί  οι οποίοι  αψήφησαν τις πιέσεις και την άθλια φιλοκυβερνητική προπαγάνδα των ιδιοκτητών συμμετείχαν στη σημερινή μεγαλειώδη κινητοποίηση,  ενώ εκατοντάδες κυριολεκτικά συνάδελφοι που για τους γνωστούς λόγους ψυχολογικής βίας και τρομοκρατίας δεν μπόρεσαν να είναι μαζί μας, εκφράζουν και αυτοί την οργή τους για το άθλιο νομοθέτημα Χατζηδάκη και τη συμπαράστασή τους στον αγώνα των εργαζόμενων όλης της χώρας.

Το νομοσχέδιο που μετατρέπει τον εργαζόμενο σε είλωτα, που τσακίζει τις ήδη θλιβερές αποδοχές του,  που τον καθιστά υποτελή του πανίσχυρου εργοδότη, που επιφέρει εργασιακές συνθήκες υποσαχάριας Αφρικής στην Ελλάδα, δεν πρέπει να περάσει. Θα πέσει από την αντίδραση της κοινωνίας, από τη λαϊκή οργή που σύντομα θα σαρώσει τη παρασιτική εξουσία  των πορφυρογέννητων και των καταπατητών του κοινωνικού πλούτου της χώρας.

Αυτό δεν είναι το τέλος του αγώνα αλλά η αρχή του.

- Advertisement -spot_img
Δείτε επίσης
Ανακοινώσεις
- Advertisement -spot_img