ΑρχικήΑνακοινώσειςΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΟΙ ΣΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΡΙΣΜΟ ΤΗΣ κ. ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ...

ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΟΙ ΣΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΡΙΣΜΟ ΤΗΣ κ. ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ (ΣΥΜΦΩΝΑ ΠΑΝΤΟΤΕ ΜΕ ΤΟ E-SOS) ΩΣ ΥΠΕΥΘΥΝΗΣ ΤΟΥ ΤΟΜΕΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΤΗΣ ΝΔ

- Advertisement -spot_img

Ένα υπέροχο, χαρμόσυνο νέο έφερε η σημερινή ημέρα, 1η Απριλίου, για χιλιάδες ιδιωτικούς εκπαιδευτικούς. Σύμφωνα με έγκυρο ρεπορτάζ του e-sos, η πρώην Υπουργός Παιδείας κ. Α. Διαμαντοπούλου ορίστηκε ως Υπεύθυνη του Τομέα Παιδείας της Ν.Δ.

Με νωπές ακόμη τις μνήμες των ευεργετικών νομοθετημάτων της για την ιδιωτική εκπαίδευση, όπως για παράδειγμα η νομοθέτηση για πρώτη φορά μετά τη Χούντα των αναιτιολόγητων απολύσεων που χάρισε σε τουλάχιστον 200 συναδέλφους την απελευθέρωση από τα δεινά της εργασίας και την απόλαυση της ανάπαυσης, οι ιδιωτικοί εκπαιδευτικοί όλης της χώρας προσβλέπουν σε ακόμη καλύτερα, πιο θετικά μέτρα από την κ. Διαμαντοπούλου. Ιδέες όπως τα συμβόλαια ημέρας, οι αποδοχές 3 ευρώ την ώρα, η δωρεάν εργασία απογεύματα, βράδια, Σαββατοκύριακα και διακοπές, είναι σίγουρο ότι έχουν περάσει από το μυαλό της κ. Διαμαντοπούλου και θα πέσουν στο τραπέζι των συζητήσεων με τους συνεργάτες της, εκπροσώπους των ιδιοκτητών ιδιωτικών σχολείων.

Εμείς να συγχαρούμε το e-sosγια τη μεγάλη δημοσιογραφική αποκάλυψη και να υπενθυμίσουμε στους συναδέλφους ότι συχνά τα φερόμενα ως ψέματα αποτελούν και τις μεγαλύτερες αλήθειες.

 

- Advertisement -spot_img
Δείτε επίσης
Ανακοινώσεις
- Advertisement -spot_img