ΑρχικήΑνακοινώσεις«ΠΕΔΙΟ ΜΑΧΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ» - ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΩΝ...

«ΠΕΔΙΟ ΜΑΧΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ» – ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

- Advertisement -spot_img

Η χθεσινή ανακοίνωση της ΟΙΕΛΕ σχετικά με την επιστολή των επιχειρηματιών στο χώρο της ιδιωτικής εκπαίδευσης (ιδιοκτήτες ιδιωτικών σχολείων, φροντιστηρίων δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, κέντρων ξένων γλωσσών κ.λπ.) φιλοξενείται σε εκτενές άρθρο της σημερινής Εφημερίδας των Συντακτών με τίτλο «Πεδίο μάχης ιδιωτικά σχολεία και Πανεπιστήμια» που υπογράφει η Άννα Ανδριτσάκη.
Η Ομοσπονδία με τη χθεσινή της ανακοίνωση διερωτήθηκε πώς είναι δυνατόν να επιλέξουν οι ιδιωτικοί εκπαιδευτικοί στο δημοψήφισμα με τα ίδια κριτήρια που θα επιλέξουν όλοι αυτοί που διέλυσαν τις εργασιακές τους σχέσεις, που περιμένουν στη γωνία για να τους επιτεθούν με ακόμη μεγαλύτερη αγριότητα, εάν οι επιδιώξεις τους επαληθευτούν. Καλό είναι να μην ξεχνούμε ότι οι επιχειρηματίες της ιδιωτικής εκπαίδευσης δίνουν λυσσαλέο αγώνα για να μην ψηφιστεί το σχέδιο νόμου του Υ.ΠΟ.ΠΑΙ.Θ. που, μεταξύ άλλων, αποκαθιστά τη συνταγματική νομιμότητα στα ιδιωτικά σχολεία.
Στο δισέλιδο άρθρο φιλοξενείται επίσης βαρυσήμαντη παρέμβαση του Αναπληρωτή Υπουργού Παιδείας κ. Τ. Κουράκη, ο οποίος καλεί τον κόσμο της εκπαίδευσης να στηρίξει το «ΟΧΙ» με γνώμονα το καλό του δημόσιου αγαθού της Παιδείας που κινδυνεύει από τις νεοφιλελεύθερες πρακτικές των Μνημονίων.
Δείτε εδώ το άρθρο της Εφημερίδας των Συντακτών.

- Advertisement -spot_img
Δείτε επίσης
Ανακοινώσεις
- Advertisement -spot_img