ΑρχικήΑνακοινώσειςΠΗΡΑΝ «ΦΩΤΙΑ» ΤΑ ΜΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΟΙΕΛΕ ΓΙΑ ΜΑΖΙΚΕΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ...

ΠΗΡΑΝ «ΦΩΤΙΑ» ΤΑ ΜΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΟΙΕΛΕ ΓΙΑ ΜΑΖΙΚΕΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ – ΣΙΓΗ ΑΣΥΡΜΑΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ Υ.ΠΟ.ΠΑΙ.Θ., ΚΑΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ Γ.Γ. ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕ ΤΗΝ Υ.Α. ΑΡΒΑΝΙΤΟΠΟΥΛΟΥ

- Advertisement -spot_img

Μεγάλη έκταση πήρε στα ΜΜΕ η χθεσινή καταγγελία της ΟΙΕΛΕ για μαζικές απολύσεις σε ιδιωτικά σχολεία της περιφέρειας. Η Ομοσπονδία με επιστολή της προς την πολιτική ηγεσία του Υ.ΠΟ.ΠΑΙ.Θ. ζήτησε παρέμβαση για το ζήτημα, ωστόσο μέχρι τώρα δεν έχει υπάρξει επίσημη αντίδραση.

Διαβάστε εδώ κάποια από τα δεκάδες δημοσιεύματα των ΜΜΕ για το ζήτημα:

Alfavita
Ημερησία
Crash Online
To Βήμα
ipaideia
Ελευθερία Λάρισας

Εν τω μεταξύ, η ΟΙΕΛΕ δεν έχει λάβει καμιά απάντηση από το Γ.Γ. του Υπουργείου Παιδείας κ. Δ. Χασάπη για το τεράστιο θέμα που έχει προκύψει με την παραχάραξη, εντός του Εθνικού Τυπογραφείου, Υπουργικής Απόφασης σχετικής με την αύξηση του ωραρίου των ιδιωτικών εκπαιδευτικών με στόχο την εξυπηρέτηση οικονομικών συμφερόντων κάποιων σχολαρχών, μετά προφανώς από πιέσεις. Ελπίζουμε η καταφανέστατη αυτή περίπτωση πολιτικοεπιχειρηματικής διαπλοκής να διερευνηθεί τόσο σε πολιτικό, όσο και σε νομικό επίπεδο και οι υπεύθυνοι να τιμωρηθούν παραδειγματικά.

- Advertisement -spot_img
Δείτε επίσης
Ανακοινώσεις
- Advertisement -spot_img