ΑρχικήΑνακοινώσειςΠοιοι θέλουν να φιμώσουν την ΟΙΕΛΕ; Οργανωμένες επιθέσεις hackers στην ιστοσελίδα της...

Ποιοι θέλουν να φιμώσουν την ΟΙΕΛΕ; Οργανωμένες επιθέσεις hackers στην ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας με στόχο την καταστροφή του αρχείου της

- Advertisement -spot_img

Ο υπεύθυνος διαχείρισης της ιστοσελίδας μας, μάς ενημέρωσε μόλις προ ολίγου ότι το site της ΟΙΕΛΕ δέχεται το τελευταίο τριήμερο μια καλά οργανωμένη επίθεση από hackers με στόχο να «πέσει» από το διαδίκτυο, κυρίως όμως για να καταστραφεί το αρχείο της. Πρόκειται για περίπου 40-50 επιθέσεις ημερησίως, γεγονός που σπάνια παρατηρείται και μάλιστα σε ιστοσελίδες συνδικαλιστικών φορέων.

Είναι γνωστό ότι η φωνή της ΟΙΕΛΕ ενοχλεί πολλούς και πολλοί έχουν επιχειρήσει παντοιοτρόπως να την φιμώσουν. Είμαστε, άλλωστε, το πρώτο συνδικάτο που είχε την «τιμή» να καταθέσει αγωγή εις βάρος του Προέδρου και των μελών του ΔΣ της ένας πρώην Πρωθυπουργός. Είμαστε το πρώτο συνδικάτο που δέχθηκε μηνυτήρια αναφορά από άλλο συνδικάτο για την κρίσιμη υπόθεση των παράνομων τίτλων σπουδών και το διορισμό των κατόχων τους στο Δημόσιο, μια υπόθεση που έρχεται και πάλι στη δημοσιότητα. Είμαστε ένα από τα λίγα συνδικάτα εναντίον του οποίου έχει κατατεθεί τόσο μεγάλος αριθμός μηνύσεων και αγωγών από εργοδοτικούς φορείς. Τα δεχόμαστε ως παράσημα δράσης και αγωνιστικότητας.

Είναι όμως τυχαίες αυτές οι επιθέσεις τις τελευταίες ημέρες; Η γνώμη μας είναι πως όχι. Και τούτο διότι αυτό το διάστημα:

  • Η ΟΙΕΛΕ έχει ανακοινώσει ότι προσφεύγει κατά του Νόμου Κεραμέως για την ιδιωτική εκπαίδευση στους ευρωπαϊκούς θεσμούς, αλλά και στη δικαιοσύνη.
  • Δώσαμε στη δημοσιότητα στοιχεία για το διορισμό σε φορέα του Υπουργείου Πολιτισμού πρώην ισχυρού στελέχους του Κολλεγίου Αθηνών που φέρεται ότι εμπλέκεται στην καταστροφή των απουσιολογίων του εν λόγω εκπαιδευτηρίου, καθώς παιδιά συγκεκριμένων οικογενειών με πάνω από 400 απουσίες «έπρεπε» με κάθε τρόπο να αποφοιτήσουν… Για την υπόθεση αυτή καταθέσαμε μηνυτήρια αναφορά κατά της Υπουργού Παιδείας.
  • Ανακοινώσαμε ότι προκύπτει εκ νέου το μέγα σκάνδαλο με τη συμμετοχή σε διαγωνισμό του ΑΣΕΠ και με το διορισμό στο δημόσιο κατόχων παράνομων τίτλων σπουδών από ιδιωτικά εκπαιδευτήρια

Έχουμε ανοίξει πολλά μέτωπα και τα έχουμε βάλει με πανίσχυρους αντιπάλους και συμφέροντα. Η φωνή της ΟΙΕΛΕ όμως, ό, τι και να κάνουν, δεν πρόκειται να σιγήσει. Η Ομοσπονδία μας θα αποστείλει τα πλήρη στοιχεία των επιθέσεων στην Υπηρεσία Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και θα αναμένει τα πορίσματα των ελέγχων.

- Advertisement -spot_img
Δείτε επίσης
Ανακοινώσεις
- Advertisement -spot_img