ΑρχικήΑνακοινώσειςΠολύ μεγάλη η ανταπόκριση των συναδέλφων για το πρόγραμμα ΟΙΕΛΕ-ΚΑΝΕΠ-CERN

Πολύ μεγάλη η ανταπόκριση των συναδέλφων για το πρόγραμμα ΟΙΕΛΕ-ΚΑΝΕΠ-CERN

- Advertisement -spot_img

Με ιδιαίτερη ικανοποίηση διαπιστώνουμε τη μεγάλη ανταπόκριση των συναδέλφων μας για το πρόγραμμα ΟΙΕΛΕ-ΚΑΝΕΠ-CERN που πραγματοποιείται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

Ήδη, μέσα σε ελάχιστες ημέρες, έχουμε μεγάλο αριθμό αιτήσεων, γεγονός που σημαίνει πως θα υπάρξει διαδικασία επιλογής από την επιστημονική επιτροπή, όπως έγινε και πέρσι. Πρέπει να σημειώσουμε ότι, πέραν του Υπεύθυνου Εκπαιδευτικών Θεμάτων του ΔΣ της ΟΙΕΛΕ Σ. Γεωργουδή που οργανώνει το πρόγραμμα, κανένα άλλο μέλος του ΔΣ της Ομοσπονδίας ή συγγενής πρώτου βαθμού του, δεν θα μπορεί να λάβει μέρος στο πρόγραμμα. 

Συνιστούμε στους συναδέλφους να καταθέσουν σύντομα τις αιτήσεις τους για να τρέξουν γρηγορότερα οι διαδικασίες. Το χρονοδιάγραμμα για το πρόγραμμα και οι υπόλοιπες λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες.

Τέλος, να σημειωθεί ότι, εκτός από τις τρεις ημέρες της παραμονής στο CERN, θα υπάρξουν άλλες δύο ημέρες περιήγησης σε πόλεις της Ελβετίας, σε μουσεία και χώρους εκπαιδευτικού ενδιαφέροντος. Επομένως, το πρόγραμμα θα καλύψει το πενθήμερο 19 – 23 Απριλίου 2023.

 

- Advertisement -spot_img
Δείτε επίσης
Ανακοινώσεις
- Advertisement -spot_img