ΑρχικήΑνακοινώσειςΠρόεδρος ΟΙΕΛΕ στο sputnik: «Θα τους κρεμάσουμε στα μανταλάκια, αν δεν λυθεί...

Πρόεδρος ΟΙΕΛΕ στο sputnik: «Θα τους κρεμάσουμε στα μανταλάκια, αν δεν λυθεί το πρόβλημα με τους εμβολιασμούς των ιδιωτικών εκπαιδευτικών» – Πηγή του Υπουργείου Παιδείας ομολογεί το όργιο μαύρης εργασίας στην ιδιωτική εκπαίδευση

- Advertisement -spot_img

Στην ιστοσελίδα sputnik και στη δημοσιογράφο Ιωάννα Κλεφτόγιαννη μίλησε σήμερα ο Πρόεδρος της ΟΙΕΛΕ Μ. Κουρουτός για το πρόβλημα δεκάδων ιδιωτικών εκπαιδευτικών που, λίγες ημέρες πριν ανοίξουν και πάλι τα σχολεία, δεν έχουν καταφέρει να βρουν πρόσβαση στην πλατφόρμα για τους εμβολιασμούς.

Παρά τις επανειλημμένες προσπάθειες της Ομοσπονδίας και την δέσμευση του Γενικού Γραμματέα κ. Κόπτση (του μόνου, ίσως, υπηρεσιακού παράγοντα που έδειξε κάποια διάθεση να βοηθήσει) πριν το Πάσχα ότι θα λυθούν τα προβλήματα, πάνω από 100 εκπαιδευτικοί έχουν καταγγείλει τις τελευταίες ημέρες με mails και μηνύματα στην ιστοσελίδα μας ότι δεν έχουν καταφέρει να κλείσουν ραντεβού. Ο Πρόεδρος της ΟΙΕΛΕ δήλωσε ότι η Ομοσπονδία θα αντιδράσει δυναμικά, εάν δεν λυθεί το ζήτημα άμεσα.

Εντυπωσιακή αποκάλυψη πηγής του Υπουργείου Παιδείας για τη μαύρη εργασία στα ιδιωτικά σχολεία

Η ΟΙΕΛΕ είχε αναφερθεί σε ανακοινώσεις της ότι το πρόβλημα της μη πρόσβασης ιδιωτικών εκπαιδευτικών τόσο για τα self tests όσο και για τους εμβολιασμούς οφείλεται κατά κύριο λόγο στο ότι οι σχολάρχες δηλώνουν πολλούς ιδιωτικούς εκπαιδευτικούς ως υπαλλήλους (ή δεν τους δηλώνουν καθόλου) για ευνόητους λόγους. Είναι εντυπωσιακό ότι την Ομοσπονδία για το όργιο μαύρης εργασίας στα ιδιωτικά σχολεία δικαιώνει πηγή του Υπουργείου Παιδείας  που δήλωσε στο sputnik ότι οι σχολάρχες δηλώνουν τους συναδέλφους μας όχι με ΑΜΚΑ εκπαιδευτικού, αλλά …περιπτερά!

Θα αναμένουμε επίσημη αντίδραση του Υπουργείου Παιδείας στην αποκάλυψη αυτή και πώς σκέφτεται να παρέμβει για να «μαζέψει» τους εκλεκτούς της κ. Κεραμέως, οι οποίοι πλέον ξεσαλώνουν…

Διαβάστε εδώ το ενδιαφέρον ρεπορτάζ του sputnik και της Ιωάννας Κλεφτόγιαννη.

- Advertisement -spot_img
Δείτε επίσης
Ανακοινώσεις
- Advertisement -spot_img