ΑρχικήΑνακοινώσειςΕΚΛΟΓΕΣ ΣΙΕΛ ΓΙΑ Δ.Σ. ΟΙΕΛΕ

ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΙΕΛ ΓΙΑ Δ.Σ. ΟΙΕΛΕ

- Advertisement -spot_img

Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΖΩΗ ΣΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ

Βρισκόμαστε σε μια κρίσιμη ιστορική καμπή για την ιδιωτική εκπαίδευση. Η πενταετής εφαρμογή ακραίων νεοφιλελεύθερων πολιτικών στο χώρο της ιδιωτικής εκπαίδευσης ισοπέδωσε σημαντικά δικαιώματα του κλάδου και μετέτρεψε τα ιδιωτικά σχολεία σε αμιγείς επιχειρήσεις.

Οι προσπάθειες όμως της ΟΙΕΛΕ το τελευταίο διάστημα σταδιακά αποδίδουν καρπούς:

  1. Η έκδοση της ΥΑ Κουράκη δίνει τη δυνατότητα αναγνώρισης των ωρών απασχόλησής μας στις εκτός ωρολογίου προγράμματος δραστηριότητες ως ωρών διοριστηρίου που θα μετρούν στην προϋπηρεσία μας.
  2. Η υπογραφή της Γνωμοδότησης του ΝΣΚ (266/2014) απαγορεύει το όνειδος των ολιγόμηνων συμβάσεων και των αναιτιολόγητων απολύσεων κατά τη διάρκεια του διδακτικού έτους.

Τώρα πλησιάζει όμως η ώρα της πλέον δύσκολης μάχης.

Της επαναφοράς της εποπτείας του κλάδου μας στο Υπουργείο Παιδείας και της αποκατάστασης της ιδιότητάς μας ως αξιοπρεπών λειτουργών της εκπαίδευσης που από το 2010 έχει τρωθεί ανεπανόρθωτα. Για να μπορέσουμε να δώσουμε αυτή τη μάχη κόντρα σε κάποιος ασύδοτους επιχειρηματίες της εκπαίδευσης και στις πολιτικές δυνάμεις που τους στηρίζουν, θα πρέπει να υπάρχουν τα σωματεία μας, να υπάρχει Ομοσπονδία. Χωρίς δυνατή φωνή, η ΟΙΕΛΕ και τα σωματεία της θα είναι αδύναμοι παίχτες σε ένα παιχνίδι με πανίσχυρους αντιπάλους.

Η συμμετοχή σου σ’ αυτή την εκλογική διαδικασία δίνει δύναμη και ζωή στην Ομοσπονδία. Την καθιστά πιο ισχυρή, ενώ η καταβολή της μικρής ετήσιας συνδρομής δίνει τη δυνατότητα στην ΟΙΕΛΕ να ανταπεξέλθει σε μέρος των εξόδων της και να μπορεί – ακόμη – να στεγάζεται και να έχει γραμματειακή υποστήριξη.

Χωρίς τη δική σου βοήθεια και υποστήριξη η ΟΙΕΛΕ, ο μόνος βραχίονας προστασίας ανάμεσα στον εκπαιδευτικό και τη συγκεκριμένη ομάδα ιδιοκτητών που έχουν εγκαταστήσει όρους Μεσαίωνα στα ιδιωτικά σχολεία, δεν μπορεί να επιβιώσει.

ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ-ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΣΙΕΛ – ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΙΕΛΕ

ΤΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ εδώ:

- Advertisement -spot_img
Δείτε επίσης
Ανακοινώσεις
- Advertisement -spot_img