ΑρχικήΑνακοινώσειςΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΤΙΜΗΤΕΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ...

ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΤΙΜΗΤΕΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΝ ΕΟΠΠΕΠ

- Advertisement -spot_img

Με κατάπληξη και οργή διαπιστώνουμε ότι η συγκεκριμένη ομάδα ανθρώπων που την τελευταία διετία (2017-19) διέλυσε με τις πρακτικές της τον ΕΟΠΠΕΠ, δίνοντας τη δυνατότητα στους επιτήδειους στο χώρο της ιδιωτικής εκπαίδευσης να αισχροκερδούν εις βάρος του δημόσιου συμφέροντος και της κοινωνίας, εμφανίζεται με δημόσιες δηλώσεις των μελών της ως αυτή που «εξυγίανε» και εκσυγχρόνισε τον Οργανισμό!

Οι άνθρωποι που επέβαλαν στον ΕΟΠΠΕΠ ένα εργασιακό καθεστώς Μεσαίωνα με καταδίκες στη δικαιοσύνη και από την Επιθεώρηση Εργασίας για βαρύτατες παραβιάσεις της εργατικής νομοθεσίας, οι άνθρωποι που άνοιξαν την κερκόπορτα για την γιγαντιαία εξάπλωση των παράνομων Κέντρων Μελέτης σε κάθε γειτονιά, που με φωτογραφικές διατάξεις στη Βουλή «καθαγίαζαν» παράνομους διορισμούς προσώπων στην ηγεσία του ΕΟΠΠΕΠ, που υποχρέωσαν σε φυγή τα πιο άξια στελέχη του Οργανισμού με αποτέλεσμα αυτός σήμερα να είναι ακραία υποστελεχωμένος και να μην μπορεί να πραγματοποιήσει στοιχειώδεις λειτουργίες. Είναι αυτοί που ενώ κατηγορούνται για διασπάθιση δημόσιου χρήματος με απευθείας αναθέσεις σε «ημετέρους», καμαρώνουν για το …έργο τους και επιτίθενται με ύβρεις στους εργαζόμενους και στους εκπροσώπους των κοινωνικών εταίρων.

Αναρωτιέται κανείς, πόσο θράσος έχουν κάποιοι που μιλούν για «καθυστερήσεις» στις εξετάσεις πιστοποίησης των αποφοίτων του ΙΕΚ, όταν οι ίδιοι, λόγω των καταστροφικών τους επιλογών, δεν μπόρεσαν καν να τις διεξάγουν το 2019, με αποτέλεσμα χιλιάδες παιδιά να μην μπορούν να εργαστούν! Αναρωτιέται κανείς, πόσο θράσος μπορεί να έχουν, καθώς μιλούν ότι επί των ημερών τους επετεύχθη ο «εκσυγχρονισμός του ΕΟΠΠΕΠ» την ώρα που έχει μείνει με το ένα τρίτο του απαραίτητου προσωπικού, λόγω των εκδικητικών διώξεων, του ανελέητου εργασιακού bullying, των καθημερινών ύβρεων και απειλών που ανάγκασαν μεγάλο αριθμό στελεχών να αποχωρήσουν.

Σήμερα, λίγες ημέρες πριν κάποιοι βρεθούν αντιμέτωποι με τις ποινικές τους ευθύνες για τα έργα και τις ημέρες τους στον ΕΟΠΠΕΠ, αναζητούν πολιτική σανίδα σωτηρίας. Ελπίζουμε να μην βρεθούν αφελείς, ή πρόθυμοι που θα τη δώσουν. Διότι θα αποδειχθεί έτσι πως ορισμένοι δεν μαθαίνουν από τα λάθη τους.

Και κάτι τελευταίο. Το να μιλούν για παραβίαση του άρθρου 16 του Συντάγματος και για το επάρατο άρθρο 50 για τα Κολλέγια όσοι πιστοποιούσαν έναντι αμοιβής αναλυτικά προγράμματα τέτοιων ιδιωτικών φορέων, ε, αυτό ξεπερνά κάθε όριο φαρισαϊσμού και πολιτικής απάτης.

- Advertisement -spot_img
Δείτε επίσης
Ανακοινώσεις
- Advertisement -spot_img