ΑρχικήΑνακοινώσειςΠρόσκληση για το βιωματικό εργαστήρι θεατρικού παιχνιδιού που διοργανώνει η ΟΙΕΛΕ το...

Πρόσκληση για το βιωματικό εργαστήρι θεατρικού παιχνιδιού που διοργανώνει η ΟΙΕΛΕ το Σάββατο 18/2

- Advertisement -spot_img

Στο πλαίσιο των σεμιναρίων επιμόρφωσης και κατάρτισης που διοργανώνει η ΟΙΕΛΕ, το Σάββατο 18/2 διοργανώνεται βιωματικό εργαστήρι στο οποίο θα είναι δυνατή η παρουσία εκπαιδευτικών. Το σεμινάριο παραδίδει ο Αριστόκριτος Τομαζινάκης, δάσκαλος και εμψυχωτής Παιδαγωγικής Θεάτρου-Θεατρικού Παιχνιδιού με τίτλο «Το Θεατρικό Παιχνίδι στη διδασκαλία: βιώνοντας και ανακαλύπτοντας τη γνώση μ’ έναν διαφορετικό τρόπο». Ο Αριστόκριτος έχει μεγάλη εμπειρία διοργάνωσης ανάλογων σεμιναρίων στα οποία έχουν συμμετάσχει εκατοντάδες ιδιωτικοί και δημόσιοι εκπαιδευτικοί.

Ο Αριστόκριτος γράφει για το σεμινάριο:

«Διαμορφώνω αισθητικά το μάθημα σημαίνει ότι δημιουργώ προϋποθέσεις στα παιδιά για κάτι που θα ασκήσει γοητεία και θα αυξήσει το ενδιαφέρον. Οι συμμετέχοντες εκπαιδευτικοί θα έχουν τη δυνατότητα, φορώντας άνετα ρούχα και παπούτσια, παίζοντας ν’ ανακαλύψουν έναν εναλλακτικό τρόπο  διδασκαλίας που υπερβαίνει τη νοησιαρχική προσέγγιση της γνώσης. Η διαδικασία που θα τηρηθεί θα είναι απλή και η εξέλιξή της θα προκύψει από την δυναμική των μελών της ομάδας».

Επειδή οι θέσεις είναι περιορισμένες, παρακαλούμε να δηλώσετε συμμετοχή είτε στο mail της ΟΙΕΛΕ (oieleomospondia@gmail.com) είτε τηλεφωνικά στη γραμματεία μας μέχρι την Τρίτη, 14/2.

Λεπτομέρειες για την ώρα και τον τόπο τέλεσης του σεμιναρίου θα δοθούν σε επόμενη ανακοίνωση.

- Advertisement -spot_img
Δείτε επίσης
Ανακοινώσεις
- Advertisement -spot_img