ΑρχικήΑνακοινώσειςΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΟΙΕΛΕ ΓΙΑ ΔΙΑΛΟΓΟ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΤΟΜΕΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΤΗΣ ΝΔ...

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΟΙΕΛΕ ΓΙΑ ΔΙΑΛΟΓΟ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΤΟΜΕΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΤΗΣ ΝΔ κ. Ν. ΚΕΡΑΜΕΩΣ

- Advertisement -spot_img

Η Ομοσπονδία απέστειλε σήμερα επιστολή-πρόσκληση σε διάλογο προς την Βουλευτή Επικρατείας της ΝΔ και Υπεύθυνη του Τομέα Παιδείας του κόμματος κ. Νίκη Κεραμέως.
Ακολουθεί η επιστολή της Ομοσπονδίας:

“Αθήνα, 22/12/2016
Αριθμ. Πρωτ: 43142

ΠΡΟΣ: Τη Βουλευτή Επικρατείας και Υπεύθυνη του Τομέα Παιδείας της ΝΔ , κ. Ν. Κεραμέως

Κυρία Βουλευτή,

Διαβάσαμε πρόσφατα το δελτίο τύπου που εκδώσατε μετά τη συνάντησή σας με τον Υπουργό Παιδείας. Έχοντας, επίσης, κατά νου την τοποθέτησή σας στη συζήτηση στη Βουλή στις 31 Αυγούστου για το ίδιο ζήτημα, θεωρούμε ότι η πληροφόρησή σας για ζητήματα ιδιωτικής εκπαίδευσης είναι μονομερής και δεν λαμβάνει υπόψη της την πλευρά των εργαζόμενων. Γι’ αυτό το λόγο ζητούμε συνάντηση μαζί σας, ώστε να ακούσετε και την άποψη των εκπαιδευτικών και να μπορέσουμε να συζητήσουμε για τα φλέγοντα θέματα του κλάδου και της Παιδείας ευρύτερα.

Παραδοσιακά, με εξαίρεση ίσως την τελευταία τριετία, η Ομοσπονδία μας διατηρούσε δημιουργική και εποικοδομητική σχέση με τον Τομέα Παιδείας της ΝΔ, με αποκορύφωμα την περίοδο Υπουργίας της Μαριέττας Γιαννάκου, μιας πολιτικού με ευαισθησία και γνώση για το χώρο της ιδιωτικής εκπαίδευσης που πάντοτε είχε ανοιχτή την πόρτα της και στους εκπροσώπους των εκπαιδευτικών. Δική μας επιδίωξη είναι η δημιουργική αυτή σχέση να συνεχιστεί και να διευρυνθεί. Η πρόσφατη συνάντησή μας με το Γραμματέα της Γραμματείας Επιστημονικών Φορέων της ΝΔ κ. Ν. Κωστόπουλο ήταν ιδιαίτερα ενθαρρυντική και ελπιδοφόρα και πιστεύουμε πως υπάρχει πεδίο γόνιμης συζήτησης για ζητήματα εκπαίδευσης.
Ελπίζουμε σε θετική ανταπόκριση στην πρόσκλησή μας.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ Ο.Ι.Ε.Λ.Ε.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΟΥΡΟΥΤΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ”

- Advertisement -spot_img
Δείτε επίσης
Ανακοινώσεις
- Advertisement -spot_img