ΑρχικήΑνακοινώσειςΨήφισμα στην γνωστή ηλεκτρονική πλατφόρμα Avaaz για να σταματήσουν οι εκδικητικές απολύσεις...

Ψήφισμα στην γνωστή ηλεκτρονική πλατφόρμα Avaaz για να σταματήσουν οι εκδικητικές απολύσεις στα ιδιωτικά σχολεία

- Advertisement -spot_img

Προ ολίγου δημιουργήθηκε στην ηλεκτρονική πλατφόρμα Avaaz με πλούσια ιστορία διαδικτυακής δράσης και επιτυχιών ψήφισμα προς το Υπουργείο Παιδείας για να σταματήσουν η καταιγίδα απολύσεων στα ιδιωτικά σχολεία, ιδίως δε οι εκδικητικές απολύσεις, όπως αυτή του συναδέλφου Βασίλη Λιόση.

Στο ψήφισμα περιγράφεται η κατάσταση στα ιδιωτικά σχολεία με το Νόμο Κεραμέως και κατατίθενται, ως τρόπος επίλυσης του προβλήματος, οι προτάσεις που κατέθεσε η ΟΙΕΛΕ.

Θυμίζουμε ότι για την εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση στην ιδιωτική εκπαίδευση, η ΟΙΕΛΕ έχει αποστείλει προς τον Πρωθυπουργό και τους αρχηγούς των κομμάτων τη “Μαύρη Βίβλο για την ιδιωτική εκπαίδευση” παρουσιάζοντας αποτελέσματα έρευνας για τα εργασιακά μας και ζητώντας την έναρξη ενός ανοιχτού, δημοκρατικού διαλόγου για να λυθούν τα φλέγοντα ζητήματα του χώρου μας.

Παρακαλούμε τις συναδέλφισσες και τους συναδέλφους, κάθε εργαζόμενο, κάθε νέα και νέο, κάθε πολίτη, να υπογράψουν το ψήφισμα και να το διαδώσουν μαζικά σε συναδέλφους, φίλους, σε φορείς και συλλογικότητες στις οποίες ανήκουν, στα social media.

Δείτε, υπογράψτε και διαδώστε εδώ

 

- Advertisement -spot_img
Δείτε επίσης
Ανακοινώσεις
- Advertisement -spot_img