ΑρχικήΑνακοινώσειςΣε απόγνωση γονείς, μαθητές και εκπαιδευτικοί στα Εκπαιδευτήρια Ζηρίδη – Μήνες απλήρωτοι...

Σε απόγνωση γονείς, μαθητές και εκπαιδευτικοί στα Εκπαιδευτήρια Ζηρίδη – Μήνες απλήρωτοι οι συνάδελφοι, περίεργες φήμες από εκπροσώπους της διοίκησης

- Advertisement -spot_img

Σε απόγνωση εκατοντάδες μαθητές και εκπαιδευτικοί στα Εκπαιδευτήρια Ζηρίδη, καθώς το μέλλον διαγράφεται δυσοίωνο. Οι εκπαιδευτικοί είναι εδώ και μήνες απλήρωτοι, το στελεχιακό δυναμικό φυλλορροεί και εκπρόσωποι της διοίκησης εμφανίζονται να διαρρέουν περίεργες φήμες, υπονομεύοντας τη λειτουργία του εκπαιδευτηρίου και αυξάνοντας ακόμη περισσότερο την αγωνία και την αβεβαιότητα.

Καλούμε την ιδιοκτησία να τηρήσει τις νόμιμες διαδικασίες και να καθαρίσει άμεσα το τοπίο δημοσιοποιώντας τις προθέσεις της. Καλούμε, τέλος, το Υπουργείο Παιδείας και τις υπηρεσίες του να παρέμβουν άμεσα, επιβάλλοντας τις προβλεπόμενες πειθαρχικές ποινές για τις παραβιάσεις της εκπαιδευτικής, της ασφαλιστικής και της φορολογικής νομοθεσίας που λαμβάνουν χώρα το τελευταίο διάστημα.

Η ΟΙΕΛΕ προειδοποιεί προς όλες τις κατευθύνσεις πως τα εργασιακά δικαιώματα των συναδέλφων μας θα πρέπει να διασφαλιστούν πλήρως, όπως και η ομαλή εκπαιδευτική συνέχεια των εύλογα αγωνιούντων μαθητών και των γονέων τους.

 

- Advertisement -spot_img
Δείτε επίσης
Ανακοινώσεις
- Advertisement -spot_img