ΑρχικήΑνακοινώσειςΣΧΟΛΑΡΧΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΠΟΛΥΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ: ΑΡΘΡΟ ΣΤΗΝ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ...

ΣΧΟΛΑΡΧΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΠΟΛΥΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ: ΑΡΘΡΟ ΣΤΗΝ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΝΟΜΟΥ

- Advertisement -spot_img

Στο οπισθόφυλλο της Αυγής φιλοξενείται σήμερα άρθρο του κ. Πέτρου Κατσάκου με τίτλο «Κεντρικός τους στόχος, η παιδεία να είναι προνόμιο για λίγους». Στο άρθρο αυτό διατυπώνεται η άποψη ότι πίσω από τη λυσσαλέα πολεμική κατά του Υπουργείου Παιδείας σχετικά με το νέο νομοσχέδιο και τη δήθεν αγανάκτηση για επικοινωνιακά θέματα όπως αυτό των αιώνιων φοιτητών, κρύβονται οργανωμένα επιχειρηματικά συμφέροντα που έχουν ως στόχο την εμπορευματοποίηση της εκπαίδευσης και τη διάλυση κάθε ίχνους εργασιακού δικαιώματος.

Στο άρθρο γίνεται αναφορά στην παρέμβαση της Κομισιόν για τις παρανομίες στο χώρο της ιδιωτικής εκπαίδευσης και για το όργιο μαζικών απολύσεων στα ιδιωτικά σχολεία το τελευταίο διάστημα. Οπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στο τέλος του άρθρου «κάποιοι δεν θέλουν να χάσουν το φιλέτο από το πιάτο τους και θα πολεμήσουν για αυτό. Η άλλη πλευρά είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει την πολιτική-μιντιακή επίθεση που έρχεται;»

Η απορία του συντάκτη είναι απορία και αγωνία ενός ολόκληρου κλάδου.

Διαβάστε εδώ το άρθρο του Πέτρου Κατσάκου στην «Αυγή».

- Advertisement -spot_img
Δείτε επίσης
Ανακοινώσεις
- Advertisement -spot_img