ΑρχικήΑνακοινώσειςΣήμερα θα ανακοινώσει το κλαδικό Ινστιτούτο ΙΝΕ-ΓΣΕΕ/ΟΙΕΛΕ τα βασικά συμπεράσματα της διαβούλευσης...

Σήμερα θα ανακοινώσει το κλαδικό Ινστιτούτο ΙΝΕ-ΓΣΕΕ/ΟΙΕΛΕ τα βασικά συμπεράσματα της διαβούλευσης για το νομοσχέδιο Κεραμέως

- Advertisement -spot_img

Το κλαδικό Ινστιτούτο ΙΝΕ-ΓΣΕΕ/ΟΙΕΛΕ επεξεργάζεται και θα παρουσιάσει μέχρι το βράδυ στην ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας βασικά συμπεράσματα από τη διαβούλευση για το νομοσχέδιο για την ιδιωτική εκπαίδευση που πραγματοποιήθηκε στην πλατφόρμα open.gov με ασυνήθιστα μεγάλη συμμετοχή πολιτών. Είναι χαρακτηριστικό ότι τα σχόλια ξεπέρασαν τα 1500. Τα συμπεράσματα είναι εντυπωσιακά και καταγράφουν απόψεις της κοινωνίας για την ιδιωτική εκπαίδευση και το χώρο της Παιδείας ευρύτερα.

Είμαστε εδώ υποχρεωμένοι να στηλιτεύσουμε ένα απαράδεκτο γεγονός. Όπως είναι γνωστό, τα σχόλια ελέγχονται πριν αναρτηθούν στο open.gov από ειδική ομάδα του εκάστοτε Υπουργείου που καταθέτει νομοσχέδιο. Το γεγονός ότι επετράπη από την ομάδα του Υπουργείου Παιδείας να δημοσιευτούν ακραία ειρωνικά, ακόμη και υβριστικά σχόλια εναντίον ιδιωτικών εκπαιδευτικών φανερώνουν, αν μη τι άλλο, ποια είναι η αντίληψη της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου και των συνεργατών της για τους εργαζόμενους στο χώρο της ιδιωτικής εκπαίδευσης.

- Advertisement -spot_img
Δείτε επίσης
Ανακοινώσεις
- Advertisement -spot_img