ΑρχικήΑνακοινώσειςΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΚΥΣΔΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ-ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΑΔΕΙΩΝ 2016-17

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΚΥΣΔΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ-ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΑΔΕΙΩΝ 2016-17

- Advertisement -spot_img

Πραγματοποιήθηκε σήμερα, παρουσία των αιρετών εκπροσώπων της ΟΙΕΛΕ, η συνεδρίαση του ΚΥΣΔΕ για την έγκριση αιτήσεων των ιδιωτικών εκπαιδευτικών δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης για χορήγηση -ανανέωση των εκπαιδευτικών αδειών για το έτος 2016-17. Ενημερώνουμε για τα εξής:

  • Οι αιτήσεις που πληρούσαν τα τυπικά και ουσιαστικά (συνάφεια) κριτήρια, εγκρίθηκαν.
  • Απορρίφθηκαν αιτήσεις που: α) αφορούσαν διδακτορικές διατριβές, ή μεταπτυχιακές σπουδές που βρίσκονταν σε φάση ολοκλήρωσης (συγγραφή διπλωματικής εργασίας) και β) το αντικείμενό τους δεν ήταν συναφές με την εκπαίδευση
  • Βρίσκονται σε εκκρεμότητα αιτήσεις που: α) δεν έχουν ακόμη κατατεθεί όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά και β) δεν έχει εξακριβωθεί, εάν ο τίτλος που χορηγεί το πανεπιστημιακό ίδρυμα του εξωτερικού αναγνωρίζεται από το ΔΟΑΤΑΠ.

Για να περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την αίτησή τους, οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να επικοινωνήσουν με την Ομοσπονδία.

Αύριο το πρωί συνεδριάζει το ΚΥΣΠΕ για να εξετάσει αιτήσεις χορήγησης/ανανέωσης εκπαιδευτικών αδειών που κατατέθηκαν από συναδέλφους οι οποίοι υπηρετούν σε ιδιωτικά Νηπιαγωγεία-Δημοτικά σχολεία. Θα υπάρξει αμέσως μετά ενημέρωση της Ομοσπονδίας.

- Advertisement -spot_img
Δείτε επίσης
Ανακοινώσεις
- Advertisement -spot_img