ΑρχικήΑνακοινώσειςΣοκ για Κεραμέως και δικαίωση για την ΟΙΕΛΕ η Γνωμοδότηση της Αρχής...

Σοκ για Κεραμέως και δικαίωση για την ΟΙΕΛΕ η Γνωμοδότηση της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα – Αύριο η αναλυτική ανακοίνωση της Ομοσπονδίας

- Advertisement -spot_img

Σοκ για την Υπουργό Παιδείας αποτέλεσε η έκδοση της Γνωμοδότησης (εκκρεμεί η Απόφαση) της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα που την καλεί εντός τριμήνου να συμμορφωθεί με τις υποδείξεις της για να μην τίθενται σε κίνδυνο τα δεδομένα εκατοντάδων χιλιάδων ανθρώπων που μετέχουν στην εκπαιδευτική διαδικασία.

Αναμένοντας, λοιπόν,  την απόφαση της Αρχής επί των καταγγελθέντων από την ΟΙΕΛΕ αλλά και από τις άλλες εκπαιδευτικές Ομοσπονδίες και μελετώντας τα πορίσματα της γνωμοδότησης, την έκταση, τον αριθμό και το είδος των καταγεγραμμένων παραβάσεων, διαπιστώνοντας τους σοβαρότατους κινδύνους για μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς, αποδεικνύεται ότι το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ενήργησε με επικίνδυνη προχειρότητα, βεβιασμένα, σπασμωδικά, χωρίς στοιχειώδη πρόνοια, επιχειρώντας με ενέργειες αμφίβολης νομιμότητας να αποδείξει ότι ενήργησε κατά το νόμο, τη στιγμή που διακήρυσσε ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με τα υπόψη ζητήματα.

Αύριο θα εκδοθεί, σε συνεργασία με το νομικό μας επιτελείο, η αναλυτική ανακοίνωση της ΟΙΕΛΕ.

Δείτε επίσης
Ανακοινώσεις