ΑρχικήΑνακοινώσειςΣοβαρά προβλήματα με τις αιτήσεις των ιδιωτικών εκπαιδευτικών για εμβολιασμό – Τι...

Σοβαρά προβλήματα με τις αιτήσεις των ιδιωτικών εκπαιδευτικών για εμβολιασμό – Τι απαντά το Υπουργείο Παιδείας

- Advertisement -spot_img

Δεκάδες συνάδελφοι επικοινωνούν με την Ομοσπονδία από το πρωί, αναφέροντας ότι δεν έχουν πρόσβαση στην πλατφόρμα για τον εμβολιασμό που άνοιξε σήμερα για αιτήσεις των εκπαιδευτικών.

Η ΟΙΕΛΕ επικοινώνησε με την υπεύθυνη COVID-19 του Υπουργείου Παιδείας, η οποία ενημέρωσε ότι οι ιδιωτικοί εκπαιδευτικοί μπορούν κανονικά να καταθέτουν την αίτηση και ότι τα προβλήματα που παρουσιάζονται από το πρωί είναι καθαρά τεχνικής φύσης, επομένως θα πρέπει οι αιτούντες να προσπαθούν συνεχώς μέχρι να τους δεχτεί το σύστημα. Ελπίζουμε αυτό να ισχύει και να μην έχουμε επανάληψη απαράδεκτων φαινομένων αποκλεισμού συναδέλφων μας που παρατηρήθηκαν το προηγούμενο διάστημα. Παρακαλούμε τους ιδιωτικούς εκπαιδευτικούς που μέχρι το απόγευμα δεν έχουν καταφέρει να έχουν πρόσβαση στην πλατφόρμα, να μας ενημερώσουν με μήνυμα στη σελίδα της Ομοσπονδίας στο facebook.

Έχουμε, επίσης, προβεί σε ενέργειες στο Υπουργείο Εργασίας, ώστε να εκκινήσει ο εμβολιασμός του διοικητικού και λοιπού βοηθητικού προσωπικού των ιδιωτικών σχολείων, αλλά και για να ξεκινήσουν από τώρα οι σχετικές διαδικασίες για τον εμβολιασμό των εκπαιδευτικών και του βοηθητικού προσωπικού σε Φροντιστήρια και σε Κέντρα Ξένων Γλωσσών.

- Advertisement -spot_img
Δείτε επίσης
Ανακοινώσεις
- Advertisement -spot_img