ΑρχικήΑνακοινώσειςΣΟΒΑΡΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ – ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΔΙΔΑΣΚΕΙ, ΕΞΕΤΑΖΕΙ ΚΑΙ...

ΣΟΒΑΡΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ – ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΔΙΔΑΣΚΕΙ, ΕΞΕΤΑΖΕΙ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΕΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΑΠΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΠΟΥ ΑΠΛΩΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ! ΖΗΤΗΜΑ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ ΤΙΤΛΩΝ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ, ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΟΙΕΛΕ ΣΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΕ Γ ΑΘΗΝΑΣ

- Advertisement -spot_img

Πέρσι είχαμε αναδείξει την υπόθεση ιδιοκτήτη μεγάλου φροντιστηρίου που  για πολλά χρόνια εργαζόταν σε μεγάλο ιδιωτικό σχολείο της Δυτικής Αττικής λόγω αδράνειας του τότε Διευθυντή εκπαίδευσης Γ΄ Αθήνας  κ. Ζαφειρακίδη. Μετά από σωρεία καταγγελιών της ΟΙΕΛΕ η Διεύθυνση αναγκάστηκε να τον απομακρύνει, ωστόσο προσέφυγε στη δικαιοσύνη και προσωρινά κέρδισε τα ασφαλιστικά μέτρα. Επομένως, θα έπρεπε να επιστρέψει στην εργασία του.

Όμως, αν και κατ’ όνομα ανήκει στη δύναμη του σχολείου και υπογράφει τίτλους, δεν διδάσκει και τα καθήκοντά του ασκεί άγνωστο πρόσωπο, με αποτέλεσμα να τίθεται σοβαρό ζήτημα για τη νομιμότητα των τίτλων σπουδών, αλλά και της ίδιας της λειτουργίας του σχολείου. Για το λόγο αυτό, η ΟΙΕΛΕ απέστειλε επιστολή-καταγγελία προς τη Διεύθυνση ΔΕ Γ’ Αθήνας ζητώντας την άμεση παρέμβασή της για το ζήτημα.

Δείτε εδώ την επιστολή της ΟΙΕΛΕ.

- Advertisement -spot_img
Δείτε επίσης
Ανακοινώσεις
- Advertisement -spot_img