ΑρχικήΑνακοινώσειςΣΤΑ ΠΡΟΘΥΡΑ ΔΙΑΛΥΣΗΣ Ο ΕΟΠΠΕΠ: ΑΥΡΙΟ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΝ...

ΣΤΑ ΠΡΟΘΥΡΑ ΔΙΑΛΥΣΗΣ Ο ΕΟΠΠΕΠ: ΑΥΡΙΟ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΟΥΣΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΧΘΕΙ Η ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΟΥ

- Advertisement -spot_img

Χτυπούν τον κώδωνα του κινδύνου οι εργαζόμενοι στον ΕΟΠΠΕΠ που ξεκινούν από αύριο κινητοποιήσεις με στάση εργασίας από τις 13:00 μέχρι και τη λήξη του ωραρίου τους. Ταυτόχρονα με ανακοίνωσή τους μιλούν για κατάρρευση του Οργανισμού ελέω αδιανόητων πρακτικών εκ μέρους της ηγεσίας του. Εκδικητικές και αναιτιολόγητες μετακινήσεις από τμήμα σε τμήμα, αποψίλωση κρίσιμων δομών του ΕΟΠΠΕΠ με αποτέλεσμα να τίθεται κίνδυνος για τη διεξαγωγή των εξετάσεων των αποφοίτων του Μεταλυκειακού έτους- Τάξης Μαθητείας των ΕΠΑΛ, των αποφοίτων ΙΕΚ και των Εκπαιδευτών Ενηλίκων, κατασπατάληση πόρων και πλήθος άλλων ενεργειών εκ μέρους της ηγεσίας του, έχουν κυριολεκτικά γονατίσει τον Οργανισμό, ενώ οι εργαζόμενοι υπό την πίεση πρωτοφανών συνθηκών εργασίας που δεν απαντώνται ούτε στους πιο σκληρούς χώρους του ιδιωτικού τομέακάνουν αιτήσεις αποχώρησης!

Όλα αυτά έχουν εδώ και πολύ καιρό καταγγελθεί από τους εκπροσώπους των εργαζόμενων του δημόσιου και του ιδιωτικού τομέα στο ΔΣ του ΕΟΠΠΕΠ (Ο. Ντριβαλά, Μ. Κουρουτό και Γ. Χριστόπουλο), όμως τώρα ο κόμπος έφτασε στο χτένι. Οι εργαζόμενοι ζητούν την απομάκρυνση της Διευθύνουσας Συμβούλου του ΕΟΠΠΕΠ κ. Γιαννακοπούλου, το σταμάτημα της κατασπατάλησης πόρων του Οργανισμού και τον τερματισμό αντεργατικών πρακτικών εις βάρος των εργαζόμενων.

Διαβάστε ΣΥΝΗΜΜΕΝΟ το Δελτίο Τύπου του Συλλόγου Εργαζόμενων του ΕΟΠΠΕΠ.

- Advertisement -spot_img
Δείτε επίσης
Ανακοινώσεις
- Advertisement -spot_img