ΑρχικήΑνακοινώσειςΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΟΙΕΛΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΣΤΕΙ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ...

ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΟΙΕΛΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΣΤΕΙ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ NEETs ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

- Advertisement -spot_img

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται από χθες ο Πρόεδρος της ΟΙΕΛΕ Μ. Κουρουτός προκειμένου να παραβρεθεί σε εκδήλωση-σεμινάριο που διοργανώνει  ο ΕΟΠΠΕΠ τους NEETs (νέους έξω από την απασχόληση, την κατάρτιση και την εκπαίδευση) εκπροσωπώντας το ΚΑΝΕΠ-ΓΣΕΕ.

Στην εκδήλωση με τίτλο «Συμβουλευτική Σταδιοδρομίας για την Υποστήριξη των NEETs ˗ Νέοι 15-29 ετών εκτός δομών απασχόλησης, εκπαίδευσης ή κατάρτισης» που απευθυνόταν σε εκπαιδευτικούς και συμβούλους σταδιοδρομίας και την οποία παρακολούθησαν περίπου 300 παριστάμενοι, παρουσιάστηκαν έρευνες του ΚΑΝΕΠ ΓΣΕΕ και του Πανεπιστημίου Κρήτης για το φλέγον αυτό κοινωνικό ζήτημα. Επίσης, οι συμμετέχοντες παρακολούθησαν επιμορφωτικά σεμινάρια για την δια ζώσης και την εξ αποστάσεως μάθηση των NEETs, ενώ διανεμήθηκε επιμορφωτικό υλικό. Δείτε εδώ το πρόγραμμα της τριήμερης εκδήλωσης (24-25-26 Νοεμβρίου) που πραγματοποιείται στο Grand Hotel Palace.

Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας έχει επίσης προγραμματίσει, μαζί με εκπροσώπους του ΣΙΕΛΒΕ, σειρά επισκέψεων στις Διευθύνσεις ΠΕ και ΔΕ της πόλης για να συζητηθούν θέματα παρανομιών ιδιωτικών σχολείων της πόλης (μετά από σωρεία καταγγελιών που έχουν φθάσει στην Ομοσπονδία) και ζητήματα εφαρμογής του νέου νόμου για την ιδιωτική εκπαίδευση.

- Advertisement -spot_img
Δείτε επίσης
Ανακοινώσεις
- Advertisement -spot_img