ΑρχικήΑνακοινώσειςΣυνάντηση ΔΣ ΟΙΕΛΕ με την Υπουργό Παιδείας σήμερα στις 3 μμ

Συνάντηση ΔΣ ΟΙΕΛΕ με την Υπουργό Παιδείας σήμερα στις 3 μμ

- Advertisement -spot_img

Μετά την πρόσκληση που απηύθυνε η Υπουργός Παιδείας στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων προς την ΟΙΕΛΕ για διάλογο, το ΔΣ της Ομοσπονδίας κατά πλειοψηφία αποφάσισε την πραγματοποίηση της συνάντησης. Αξίζει να σημειωθεί ωστόσο, γεγονός που μαρτυρά και τις προθέσεις της πολιτικής ηγεσίας, η σε επιθετικό τόνο πρόσκληση προς την Ομοσπονδία και το ελάχιστο χρονικό όριο που δίδεται για τη συνάντηση (η συνάντηση θα γίνει στις 3 μμ, ενώ λίγο αργότερα ξεκινά η συνεδρίαση της Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων). Αποδεικνύεται έτσι με τον πλέον καθαρό τρόπο ποιος επιδιώκει πραγματικά το διάλογο και ποιος χρησιμοποιεί προσχηματικά τη διαβούλευση.

Το ΔΣ της ΟΙΕΛΕ έχει ήδη ετοιμάσει τις προτάσεις που θα καταθέσει εγγράφως στην Υπουργό Παιδείας και θα θέσει ενώπιόν της τόσο το ζήτημα του προσχηματικού διαλόγου και την απαράδεκτη διαδικασία στην Επιτροπή Μορφωτικών όσο και την επικοινωνιακή παραπλάνηση των πολιτών για τις ρυθμίσεις του σχεδίου νόμου.

Αμέσως μετά τη συνάντηση θα εκδοθεί ανακοίνωση και θα κατατεθούν δημόσια οι προτάσεις της ΟΙΕΛΕ προς την Υπουργό Παιδείας.

 

- Advertisement -spot_img
Δείτε επίσης
Ανακοινώσεις
- Advertisement -spot_img