ΑρχικήΑνακοινώσειςΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΔΟΕ-ΟΛΜΕ-ΟΙΕΛΕ: ΙΣΧΥΡΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ...

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΔΟΕ-ΟΛΜΕ-ΟΙΕΛΕ: ΙΣΧΥΡΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

- Advertisement -spot_img

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδας συνάντηση των Προέδρων  της ΟΛΜΕ Θ. Τσούχλου , της ΔΟΕ Θ. Κικινή και της ΟΙΕΛΕ Μ. Κουρουτού για το κρίσιμο ζήτημα της φροντιστηριοποίησης της εκπαίδευσης και της επέκτασης του φαινομένου στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση.Στη συνάντηση παρέστησαν και εκπρόσωποι των τριών διοικητικών συμβουλίων.

Κοινή πεποίθηση των τριών Προέδρων είναι η αποστολή ενός ισχυρού μηνύματος στην κοινωνία ότι το εκπαιδευτικό κίνημα θα αντιταχθεί σε κάθε προσπάθεια το εκπαιδευτικό αγαθό να γίνει εμπορικό προϊόν με τους μικρούς μαθητές θύματα στο βωμό του κέρδους.

Την ερχόμενη εβδομάδα θα εκδοθεί δημόσια ανακοίνωση των τριών Ομοσπονδιών για τις επόμενες κινήσεις του οργανωμένου εκπαιδευτικού κινήματος, ώστε να ενημερωθούν οι πολίτες και να κληθεί η Πολιτεία και οι αρμόδιοι φορείς να λάβουν άμεσα μέτρα για την ανακοπή της εμπορευματοποίησης της Παιδείας που τελικά υπονομεύει ευθέως τη δημόσια εκπαίδευση.

- Advertisement -spot_img
Δείτε επίσης
Ανακοινώσεις
- Advertisement -spot_img