ΑρχικήΑνακοινώσεις"Τα ιδιωτικά σχολεία, οι γονείς-πελάτες και τα αρχαιομαθή σκυλάκια". Σημαντική παρέμβαση του...

“Τα ιδιωτικά σχολεία, οι γονείς-πελάτες και τα αρχαιομαθή σκυλάκια”. Σημαντική παρέμβαση του Κωστή Παπαϊωάννου στη Lifo με αφορμή το νομοσχέδιο Κεραμέως

- Advertisement -spot_img

 

Η ΟΙΕΛΕ αναδημοσιεύει σημαντική παρέμβαση του Κωστή Παπαϊωάννου, συναδέλφου με πλούσια κοινωνική δράση, στη Lifo για το νομοσχέδιο Κεραμέως. Το άρθρο αποκαλύπτει τα σκοτεινά κίνητρα πίσω από την ψήφιση του νόμου, σκιαγραφεί τον εργασιακό εφιάλτη που έρχεται για τα ιδιωτικά σχολεία και θέτει σε δημόσιο προβληματισμό το κρίσιμο ζήτημα της νομιμοποίησης των τίτλων σπουδών σε ένα απολύτως αρρύθμιστο περιβάλλον για την ιδιωτική εκπαίδευση.

Ο Κωστής  αποτελεί μια ιδιαίτερη προσωπικότητα στο χώρο της εκπαίδευσης και των ανθρώπινων δικαιωμάτων. Εκπαιδευτικός με πολύχρονη θητεία στην ιδιωτική εκπαίδευση, ήταν Πρόεδρος του ελληνικού τμήματος της Διεθνούς Αμνηστίας, Πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου,  Πρόεδρος του Εθνικού Συμβουλίου κατά του Ρατσισμού και της Μισαλλοδοξίας. ενώ πρωτοστάτησε στη σύσταση του Δικτύου Καταγραφής Περιστατικών Ρατσιστικής Βίας. Έχει επίσης πλούσια συγγραφική δράση.

Διαβάστε το άρθρο του Κ. Παπαϊωάννου εδώ.

 

- Advertisement -spot_img
Δείτε επίσης
Ανακοινώσεις
- Advertisement -spot_img