ΑρχικήΕιδήσειςΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΤΗΣ ΟΙΕΛΕ ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΟΝΕΩΝ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΤΗΣ ΟΙΕΛΕ ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΟΝΕΩΝ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΟΥ SAINT JOSEPH ΥΠΟ ΤΟ ΦΩΣ ΝΕΩΝ, ΣΟΒΑΡΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ

- Advertisement -spot_img

Η ΟΙΕΛΕ απέστειλε προχθές επιστολή στο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων των μαθητών της Ελληνογαλλικής Σχολής Saint Joseph ζητώντας συνάντηση μαζί τους, προκειμένου να συζητηθούν τα σοβαρά προβλήματα νομιμότητας που έχουν προκύψει στο σχολείο και οι επιπτώσεις στους μαθητές, λόγω της παράνομης τοποθέτησης σ’ αυτό συνταξιούχων σε θέση εκπαιδευτικών και σε θέση ευθύνης (Γυμνασιάρχη).

Ακόμη δεν έχει υπάρξει απάντηση εκ μέρους του Συλλόγου, αν και ήδη μεγάλος αριθμός γονέων επικοινωνεί με αγωνία με την Ομοσπονδία για να πληροφορηθεί τι συμβαίνει στο σχολείο. Ωστόσο, σήμερα υπήρξε μια ιδιαίτερα σοβαρή εξέλιξη. Η Διεύθυνση ΔΕ Β’ Αθήνας δεν ενέκρινε προγραμματισμένη εκδρομή των μαθητών του Γυμνασίου το ερχόμενο Σάββατο λόγω της παράνομης τοποθέτησης Γυμνασιάρχη. Επιστρέφει, δε, στο σχολείο όλα τα έγγραφα που η Διεύθυνση του Γυμνασίου αποστέλλει.

Η Ομοσπονδία, υπό το φως των νέων αυτών γεγονότων που προοιωνίζουν δυσμενείς εξελίξεις για το σχολείο, τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς, απηύθυνε για ύστατη φορά κάλεσμα στο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων των μαθητών του σχολείου, ώστε να υπάρξουν κοινές πρωτοβουλίες για να αποκατασταθεί η ομαλότητα και η νομιμότητα.

Διαβάστε εδώ τη νέα επιστολή της ΟΙΕΛΕ

- Advertisement -spot_img
Δείτε επίσης
Ανακοινώσεις
- Advertisement -spot_img