ΑρχικήΑνακοινώσειςΘΡΑΣΕΙΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ: Ο ΑΔΕΛΦΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΖΗΤΑ...

ΘΡΑΣΕΙΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ: Ο ΑΔΕΛΦΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΖΗΤΑ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ

- Advertisement -spot_img

Έγγραφο-βόμβα κατέθεσε στο εν εξελίξει ΚΥΣΔΕ η ηγεσία του Κολλεγίου Αθηνών. Ο αδερφός του πρωθυπουργού και πρόεδρος του ΔΣ του Ελληνοαμερικάνικου Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Αλέξανδρος Σαμαράς ζητά, μέσω του γραφείου του νομικού του συμβούλου, από το ΚΥΣΔΕ ο έλεγχος των καταγγελιών σύμβασης να γίνεται “υπό το πρίσμα των διατάξεων της ΠΥΣ 6/2012”. Τι σημαίνει αυτό; Ουσιαστικά απόσυρση της πολιτείας από τον έλεγχο των ιδιωτικών σχολείων. Η απαίτηση αυτή του πανίσχυρου πρωθυπουργικού αδελφού έχει σαν στόχο τα ιδιωτικά σχολεία να μετατραπούν σε μπακάλικα όπου όλα θα επιτρέπονται. Απολύσεις χωρίς έλεγχο, κατάργηση αποζημιώσεων, αυθαιρεσίες, απειλές και εκβιασμοί για να παραβιάζεται συστηματικά η εκπαιδευτική νομοθεσία.

Η δραματική συνεδρίαση του ΚΥΣΔΕ όπου έγινε η αποκάλυψη του απαράδεκτου αυτού εγγράφου συνεχίζεται παρουσία του Προέδρου της ΟΙΕΛΕ και του Προέδρου του ΣΕΛΚΑ (των εκπαιδευτικών του Κολλεγίου Αθηνών) Αργύρη Ψαλίδα.

Περισσότερες εξελίξεις στο σοβαρότατο αυτό θέμα και η αποκάλυψη του περιβόητου εγγράφου σε αυριανή ανάρτηση.

- Advertisement -spot_img
Δείτε επίσης
Ανακοινώσεις
- Advertisement -spot_img