ΑρχικήΑνακοινώσειςΤην Παρασκευή σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας η παρουσίαση των projects των...

Την Παρασκευή σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας η παρουσίαση των projects των εκπαιδευτικών του προγράμματος ΟΙΕΛΕ-ΚΑΝΕΠ-CERN 2022

- Advertisement -spot_img

Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε την πραγματοποίηση της εκδήλωσης για την παρουσίαση των projects της ομάδας των ιδιωτικών εκπαιδευτικών που επισκέφτηκαν το CERN στο πλαίσιο του προγράμματος “ΟΙΕΛΕ-ΚΑΝΕΠ-CERN 2022”. (Μια συνοπτική παρουσίαση της περσινής επίσκεψης μπορείτε να δείτε εδώ: link 1, link 2). Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 31 Μαρτίου στο ξενοδοχείο Novotel Athenes (Μιχαήλ Βόδα 4) από τις 17:00-21:00 και θα μεταδοθεί μέσω live streaming από την ΟΙΕΛΕ και το ΚΑΝΕΠ-ΓΣΕΕ. Με το συγκεκριμένο event πέφτει η αυλαία του περσινού προγράμματος και ταυτόχρονα δίνεται η σκυτάλη στο φετινό, αναβαθμισμένο πρόγραμμα επίσκεψης ιδιωτικών εκπαιδευτικών στο CERN που θα πραγματοποιηθεί από τις 19 έως τις 21 Απριλίου.

Οι συνάδελφοι που συμμετείχαν στο πρόγραμμα θα παρουσιάσουν στην εκδήλωση τις εργασίες που δημιούργησαν με αφορμή την επίσκεψη στο κορυφαίο ερευνητικό κέντρο της Ελβετίας. Τα projects αυτά ήδη έχουν παρουσιαστεί και δουλευτεί μέσα στις τάξεις, με τις μαθήτριες και τους μαθητές να αποκομίζουν σημαντικές γνώσεις και πληροφορίες από την επίσκεψη των εκπαιδευτικών τους στο CERN.

Θα πρέπει να τονίσουμε εδώ την πολύτιμη συνεισφορά ιδιωτικών σχολείων στο πρόγραμμα. 14 ιδιωτικά εκπαιδευτήρια ενισχύουν την προσπάθειά μας, ενώ και πέρσι ήταν ιδιαίτερα σημαντική η συνδρομή τους. Η συνεργασία αυτή αποδεικνύει πως τέτοιες συνεργασίες είναι εφικτές με γνώμονα την ενίσχυση της ποιότητας των εκπαιδευτικών υπηρεσιών που παρέχονται προς όφελος των παιδιών μας.

Οι σύνδεσμοι για την εκδήλωση θα δημοσιοποιηθούν το πρωί της Παρασκευής.

- Advertisement -spot_img
Δείτε επίσης
Ανακοινώσεις
- Advertisement -spot_img