ΑρχικήΑνακοινώσειςΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΑΝ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝΤΕΣ ΓΟΝΕΙΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΟΥ SAΙNT JOSEPH ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΗΣ...

ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΑΝ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝΤΕΣ ΓΟΝΕΙΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΟΥ SAΙNT JOSEPH ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΟΙΕΛΕ – ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΕΙ ΣΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ

- Advertisement -spot_img

Την Παρασκευή συναντήθηκαν στην Πεύκη, μετά από αίτημά τους, περίπου τριάντα γονείς μαθητών που φοιτούν στην Ελληνογαλλική Σχολή Saint Joseph με τον Πρόεδρο της ΟΙΕΛΕ Μιχάλη Κουρουτό και το μέλος της Διοίκησης της Ομοσπονδίας Παναγιώτη Πολυδωρόπουλο.

Οι γονείς είχαν ενημερωθεί με επιστολή της ΟΙΕΛΕ για το σοβαρότατο ζήτημα που έχει προκύψει στο σχολείο, λόγω της παράνομης τοποθέτησης συνταξιούχου σε θέση Γυμνασιάρχη και άλλων συνταξιούχων σε θέση εκπαιδευτικών, καθώς τίθεται σε κίνδυνο η νομιμότητα της έκδοσης των τίτλων σπουδών των μαθητών. Οι ανησυχούντες γονείς που κάλεσαν τους εκπροσώπους της Ομοσπονδίας, εξέφρασαν την έντονη ανησυχία τους για τα τεκταινόμενα στο σχολείο και δήλωσαν ότι είναι αναγκαίο να αποκατασταθούν σύντομα στο σχολείο συνθήκες ηρεμίας και ομαλότητας προς όφελος κυρίως των παιδιών. Τόνισαν, επίσης, ότι η διοίκηση του σχολείου οφείλει να σεβαστεί τη νομοθεσία.

Μέχρι στιγμής πάντως το επίσημο όργανο των γονέων των μαθητών του σχολείου, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων, δεν έχει απαντήσει ούτε στην επιστολή αυτή που είχε αποστείλει η Ομοσπονδία στις αρχές Οκτώβρη, ούτε σε νεότερη επιστολή που απέστειλε η ΟΙΕΛΕ το Σάββατο και με την οποία ζητείται συνάντηση με εκπροσώπους του.
Στις αρχές τις εβδομάδας που έρχεται (πιθανότατα μέχρι την Τρίτη) αναμένονται καθοριστικές εξελίξεις με το θέμα του Saint Joseph, ενώ θα ζητηθεί από την Ομοσπονδία συνάντηση με τον Υπουργό για να δοθεί λύση στο ζήτημα.

Διαβάστε εδώ τη νέα επιστολή της ΟΙΕΛΕ προς το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων των μαθητών της Ελληνογαλλικής Σχολής Saint Joseph

- Advertisement -spot_img
Δείτε επίσης
Ανακοινώσεις
- Advertisement -spot_img