ΑρχικήΑνακοινώσειςΤο CERN επέλεξε δύο ιδιωτικούς εκπαιδευτικούς που συμμετείχαν στο πρόγραμμα της ΟΙΕΛΕ...

Το CERN επέλεξε δύο ιδιωτικούς εκπαιδευτικούς που συμμετείχαν στο πρόγραμμα της ΟΙΕΛΕ στο ετήσιο επιμορφωτικό του σεμινάριο!

- Advertisement -spot_img

Με χαρά ανακοινώνουμε ότι δύο συνάδελφοι ιδιωτικοί εκπαιδευτικοί, που συμμετείχαν στο πρόγραμμα ΟΙΕΛΕ-ΚΑΝΕΠ-CERN τον περασμένο Απρίλιο, επελέγησαν να συμμετάσχουν στο ετήσιο επιμορφωτικό σεμινάριο για εκπαιδευτικούς που διοργανώνει το CERN για το έτος 2022.

Πρόκειται για τους συναδέλφους Αρχοντία Σαββιδάκη (ΠΕ04.01) από το Β΄ Αρσάκειο-Τοσίτσειο Γυμνάσιο Εκάλης και Νίκο Γόκτση (ΠΕ04.02) από την Σχολή Καλαμαρί της Θεσσαλονίκης.

Το σεμινάριο οργανώνεται από το Τμήμα Εκπαίδευσης του CERN σε συνεργασία με την Οργανωτική Επιτροπή των σεμιναρίων για την Ελλάδα, αποτελούμενη από τους: Εμμανουήλ Τσεσμελή, Υπεύθυνο του Γραφείου Διεθνών Σχέσεων του CERN, Ευάγγελο Γαζή, Καθηγητή ΣΕΜΦΕ, ΕΜΠ και την Ευγενία Τσιτοπούλου – Χριστοδουλίδη, Φυσικό Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Το σεμινάριο οργανώνεται για 12η χρονιά και θα το παρακολουθήσουν δύο ομάδες των 36+36 καθηγητών. Το πρώτο σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί από τις 28 Αυγούστου 2022 – 31 Αυγούστου 2022 και το δεύτερο 31 Αυγούστου 2022 – 3 Σεπτεμβρίου 2022, στις εγκαταστάσεις του CERN στη Γενεύη.

Συγχαίρουμε θερμά τους δύο συναδέλφους, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους σε θέματα Φυσικής Στοιχειωδών Σωματιδίων στο μεγαλύτερο ερευνητικό εργαστήριο του κόσμου.

- Advertisement -spot_img
Δείτε επίσης
Ανακοινώσεις
- Advertisement -spot_img