ΑρχικήΑνακοινώσειςΒΑΤΕΡΛΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΧΟΛΑΡΧΕΣ Η ΧΘΕΣΙΝΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΡΤ ΟΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΜΕΛΟΣ...

ΒΑΤΕΡΛΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΧΟΛΑΡΧΕΣ Η ΧΘΕΣΙΝΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΡΤ ΟΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ ΟΙΕΛΕ ΚΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΙΕΙΕ-ΚΑΤΑΡΡΙΦΘΗΚΑΝ ΟΛΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ

- Advertisement -spot_img

Σε αντίθεση με ορισμένα ιδιωτικά ΜΜΕ τα οποία φιλοξενούν μόνο τις απόψεις των σχολαρχών, η ΕΡΤ, όπως προβλέπεται από τη δημοσιογραφική δεοντολογία, φιλοξένησε τις απόψεις και των σχολαρχών αλλά και των ιδιωτικών εκπαιδευτικών. Ήταν αναμενόμενο ότι τα ψεύδη και η προπαγάνδα των τελευταίων ημερών θα καταρρίπτονταν.

Επικοινωνιακό Βατερλώ, λοιπόν, υπέστησαν οι ιδιοκτήτες των ιδιωτικών σχολείων στη χθεσινή τηλεοπτική εκπομπή διαλόγου της ΕΡΤ «Διπλή Ματιά» με τις δημοσιογράφους  Εμ. Αργείτη και Μαρ. Δεμερτζιάν, όπου συμμετείχε εκπρόσωπος του ΣΙΕΙΕ και το μέλος του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Χρήστος Σαρρής. Ο εκπρόσωπος της ΟΙΕΛΕ αποδόμησε μεθοδικά όλα τα επιχειρήματα των σχολαρχών, αποδεικνύοντας ότι η προπαγάνδα τους περί δήθεν απαγόρευσης των απογευματινών δραστηριοτήτων και κατάργησης της αξιολόγησης είναι έωλη. Αντίθετα αποδείχθηκε ότι στόχος των ιδιοκτητών είναι η διατήρηση του καθεστώτος εκβιασμών, μαύρης εργασίας, φοροδιαφυγής και εισφοροδιαφυγής.

Δείτε εδώ τη χθεσινή εκπομπή. Η συζήτηση για την ιδιωτική εκπαίδευση ξεκινά  από το 1:58:00.

- Advertisement -spot_img
Δείτε επίσης
Ανακοινώσεις
- Advertisement -spot_img