ΑρχικήΕιδήσειςΒΟΜΒΑ: ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΓΡΑΠΤΑ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΥΚΟΥΛΩΘΕΙ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ...

ΒΟΜΒΑ: ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΓΡΑΠΤΑ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΥΚΟΥΛΩΘΕΙ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ ΔΙΑΡΡΟΗΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΘΕΜΑΤΩΝ!

- Advertisement -spot_img

Η ΟΙΕΛΕ είχε πέρσι δημοσιοποιήσει καταγγελίες σχετικά με τη διαρροή θεμάτων από την περιβόητη «Τράπεζα Θεμάτων» σε ιδιωτικά σχολεία το καλοκαίρι του 2014. Επιτέλους, μετά από 1,5 χρόνο περίπου ξεκινά η διερεύνηση του ζητήματος από την πολιτεία.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες που έφτασαν σε γνώση της Ομοσπονδίας, σε ιδιωτικά σχολεία έχει ξεκινήσει η καταστροφή γραπτών, προφανώς με στόχο να μην αποδειχθεί η παρανομία των σχολείων. Δεν τήρούνται οι νόμιμες διαδικασίες που προβλέπουν τη σύσταση τριμελούς επιτροπής με παρουσία δημόσιου εκπαιδευτικού προκειμένου να αποκαλυφθεί πού υπήρχε υπερφυσικός αριθμός «άριστων» γραπτών που θα πιστοποιούσε τη διαρροή των θεμάτων. Επομένως η καταστροφή των γραπτών είναι παράνομη.

Άραγε η αρμόδια Διεύθυνση Εκπαίδευσης γνωρίζει για την παράνομη καταστροφή γραπτών; Και αν γνωρίζει, μήπως τη συγκαλύπτει; Σε κάθε περίπτωση πάντως η ΟΙΕΛΕ ζητάει την άμεση διερεύνηση του ζητήματος και οι παραβάτες, είτε εκπροσωπούν τη διοίκηση των ιδιωτικών σχολείων, είτε την αρμόδια Διεύθυνση Εκπαίδευσης, θα οδηγηθούν στη δικαιοσύνη αντιμετωπίζοντας βαρύτατες κατηγορίες.

 

- Advertisement -spot_img
Δείτε επίσης
Ανακοινώσεις
- Advertisement -spot_img