ΑρχικήΑνακοινώσειςΒράβευση του Αντιπροέδρου της ΟΙΕΛΕ Δ. Κάζαγλη για την προσφορά του στον...

Βράβευση του Αντιπροέδρου της ΟΙΕΛΕ Δ. Κάζαγλη για την προσφορά του στον παραολυμπιακό αθλητισμό, οι δράσεις του για την παγκόσμια ημέρα ατόμων με αναπηρία

- Advertisement -spot_img

Ο Αντιπρόεδρος της ΟΙΕΛΕ Δημήτρης Κάζαγλης για μια ακόμη φορά μας κάνει περήφανους με την πολυσχιδή δράση του ως εκπαιδευτικός και ως προπονητής στο χώρο του παραολυμπιακού αθλητισμού.

 

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία (3/12), ο Αντιπρόεδρός μας βραβεύτηκε στο Ξενοδοχείο Hilton από την Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή για τις μεγάλες επιτυχίες και την προσφορά του ως εθνικός προπονητής στην ομάδα ξιφασκίας με αμαξίδιο.

 

Ταυτόχρονα, στο πλαίσιο εκδηλώσεων για την Ημέρα, προχώρησε σε αγώνες επίδειξης που έλαβαν χώρα στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, στο Παραολυμπιακό Πανόραμα του Δήμου Αθηναίων στο Μοναστηράκι και στην Εράσμειο Ελληνογερμανική Σχολή.

Σήμερα τιμήθηκε από το Δήμο Νέας Σμύρνης για την προσφορά του και το απόγευμα θα προχωρήσει σε διάλεξη σε φοιτητές και φοιτήτριες του ΕΚΠΑ-ΣΕΦΑΑ για το άθλημα της ξιφασκίας σε αμαξίδιο!

Δημήτρη, να συνεχίσεις τη σπουδαία σου προσφορά στην εκπαίδευση και στην κοινωνία!

- Advertisement -spot_img
Δείτε επίσης
Ανακοινώσεις
- Advertisement -spot_img