ΑρχικήΑνακοινώσειςΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΓΙΑ ΤΑ «ΣΤΗΜΕΝΑ» ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΣΕ...

ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΓΙΑ ΤΑ «ΣΤΗΜΕΝΑ» ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΣΕ ΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΜΜΕ – ΟΡΓΙΣΜΕΝΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΙΕΛΒΕ

- Advertisement -spot_img

Τα τελευταία χρόνια παρατηρούμε από μερίδα των ΜΜΕ τη συστηματική και μεθοδευμένη προσπάθεια εξυπηρέτησης εργοδοτικών συμφερόντων. Ο κλάδος μας έχει υποστεί την «περιποίηση» συγκεκριμένων δημοσιογράφων και ΜΜΕ που μονότονα αναπαράγουν την προπαγάνδα του ΣΙΕΙΕ και επιτίθενται σε οποιαδήποτε απόπειρα αποκατάστασης της συνταγματικής νομιμότητας στην ιδιωτική εκπαίδευση.
Δεν προκάλεσε έκπληξη, επομένως, ότι τις τελευταίες ημέρες στα γνωστά ΜΜΕ εμφανίστηκαν ως εκ θαύματος σχεδόν πανομοιότυπα άρθρα που επιτίθενται στον Υπουργό Παιδείας για την πρόθεσή του να καταθέσει νομοθετική ρύθμιση για την ιδιωτική εκπαίδευση με σκοπό όχι μόνο την εφαρμογή του Συντάγματος, αλλά και των προβλέψεων του Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Χάρτη που κυρώθηκε πρόσφατα από τη Βουλή. (Οι δημοσιογράφοι που τα υπογράφουν, γνωστοί και μη εξαιρετέοι). Όμως η οργή πλέον ξεχειλίζει. Εκπαιδευτικοί σε όλη τη χώρα έχουν κατακλύσει την Ομοσπονδία με mails για το όνειδος της κατευθυνόμενης, εργοδοτικής δημοσιογραφίας.
Το δεύτερο μεγαλύτερο Σωματείο της ΟΙΕΛΕ, ο ΣΙΕΛΒΕ (Σύλλογος Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών Βορείου Ελλάδας), εξέδωσε ανακοίνωση για το ζήτημα, προαναγγέλλοντας ταυτόχρονα Συνέλευση των μελών του αύριο στη Θεσσαλονίκη.
Διαβάστε εδώ την ανακοίνωση του ΣΙΕΛΒΕ.

- Advertisement -spot_img
Δείτε επίσης
Ανακοινώσεις
- Advertisement -spot_img