ΑρχικήΑνακοινώσειςΥπενθύμιση: Αύριο, Τρίτη 21/11 και ώρα 6 μ.μ., η διαδικτυακή εκδήλωση ΟΙΕΛΕ...

Υπενθύμιση: Αύριο, Τρίτη 21/11 και ώρα 6 μ.μ., η διαδικτυακή εκδήλωση ΟΙΕΛΕ – ΙΝΕ/ΓΣΕΕ για τα ασφαλιστικά-συνταξιοδοτικά

- Advertisement -spot_img

Υπενθυμίζουμε την αυριανή διαδικτυακή εκδήλωση ΟΙΕΛΕ και ΙΝΕ-ΓΣΕΕ που θα πραγματοποιηθεί στις 6 το απόγευμα για ζητήματα ασφάλισης. Ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί σε θέματα που σχετίζονται με τις προϋποθέσεις συνταξιοδότησης και τον υπολογισμό της σύνταξης, για τα οποία υπάρχει πλήθος ερωτημάτων από μεγάλο αριθμό συναδέλφων.

Ειδικότερα η ενημέρωση θα περιλαμβάνει:
1. Ημέρες εργασίας (ένσημα) και ηλικία ως προϋπόθεση θεμελίωσης συνταξιοδοτικού δικαιώματος
2. Ειδικές περιπτώσεις συνταξιοδότησης (μητέρες ανηλίκων κλπ.)
3. Διαδοχική ασφάλιση
4. Πλασματικός χρόνος ασφάλισης-εξαγορά
Για την εκδήλωση έχουν δηλώσει συμμετοχή δεκάδες συνάδελφοι. Η συμμετοχή στην διαδικτυακή εκδήλωση απαιτεί εγγραφή, η οποία μπορεί να γίνει με δύο τρόπους:

  • Είτε σκανάροντας το qr code που υπάρχει στην κεντρική αφίσα της εκδήλωσης (είναι η φωτογραφία της ανάρτησης)
  • Είτε μπαίνοντας στον σύνδεσμο https://inegseegr.zoom.us/webinar/register/WN_VrsSxl3QQ7uzwux0MsJ3KQ. Στον σύνδεσμο αυτό θα συμπληρώσουμε όνομα, επώνυμο και email και θα πατήσουμε το κουμπί Register για να ολοκληρωθεί η εγγραφή μας.

Με την ολοκλήρωση της εγγραφής θα λάβουμε ένα email (στην διεύθυνση ηλεκτρονικής αλληλογραφίας που δηλώσαμε) με τις λεπτομέρειες της εκδήλωσης καθώς και τον προσωπικό σύνδεσμο (link) μέσω του οποίου θα συνδεθούμε την 21η Νοεμβρίου στις 18:00 για να παρακολουθήσουμε την εκδήλωση.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο σύνδεσμος είναι προσωπικός και δεν πρέπει να διαμοιράζεται με άλλους.

- Advertisement -spot_img
Δείτε επίσης
Ανακοινώσεις
- Advertisement -spot_img