ΑρχικήΑνακοινώσειςΥποψήφιοι ιδιωτικοί εκπαιδευτικοί στις αυτοδιοικητικές εκλογές

Υποψήφιοι ιδιωτικοί εκπαιδευτικοί στις αυτοδιοικητικές εκλογές

- Advertisement -spot_img

Σε κάθε αυτοδιοικητική εκλογική αναμέτρηση η ΟΙΕΛΕ ενημερώνει τον κλάδο μας για καλούς συναδέλφους, ιδιωτικούς εκπαιδευτικούς που θέτουν τον εαυτό τους στην κρίση των τοπικών κοινωνιών και κάποιοι από αυτούς έχουν ενεργό συμμετοχή στα κοινά της Ομοσπονδίας. Η ανάρτηση θα παραμείνει “ανοιχτή” τις επόμενες ημέρες, σε περίπτωση που δεν έχουμε συμπεριλάβει κάποιους και παρακαλούμε οι ενδιαφερόμενοι να μας ενημερώσουν άμεσα για την υποψηφιότητά τους.

Υποψήφιοι Δήμαρχοι:

Θανάσης Διαβολάκης, Δήμος Πειραιά

Ο Θανάσης Διαβολάκης είναι Υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά με τον συνδυασμό “Ανταρσία στο Λιμάνι”. Οικονομολόγος που υπηρετεί στα Εκπαιδευτήρια Αυγουλέα-Λιναρδάτου, ο Θανάσης είναι μέλος του ΔΣ της ΟΙΕΛΕ και Αναπληρωτής Γραμματέας του ΣΙΕΛ με πολύχρονη, αξιόλογη παρουσία στα αυτοδιοικητικά δρώμενα και στο εργατικό κίνημα.

Υποψήφιοι δημοτικοί/διαμερισματικοί/κοινοτικοί σύμβουλοι:

Αλέκος Γούλας, Δήμος Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας

Ο Αλέκος Γούλας είναι Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό “Συμπαράταξη – Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών”. Καθηγητής Γερμανικών στη Σχολή Ι.Μ. Παναγιωτόπουλου με έντονη συνδικαλιστική δραστηριότητα στο χώρο των εκπαιδευτικών της Γερμανικής γλώσσας, είναι σήμερα Α’ Αντιπρόεδρος της ΟΙΕΛΕ και Πρόεδρος του μεγαλύτερου σωματείου της Ομοσπονδίας, του ΣΙΕΛ. Έχει θητεύσει χρόνια στην τοπική αυτοδιοίκηση, έχοντας ασχοληθεί ιδιαίτερα με ζητήματα Παιδείας στο Δήμο του.

Δημήτρης Σελέκος, Κοινότητα Πλαγιαρίου Δήμου Θέρμης (Θεσσαλονίκη)

Ο Δημήτρης Σελέκος είναι Υποψήφιος Κοινοτικός Σύμβουλος στην κοινότητα Πλαγιαρίου του Δήμου Θέρμης (στην Ανατολική Θεσσαλονίκη) με το συνδυασμό “Παρέμβαση Πολιτών Δήμου Θέρμης”. Είναι φιλόλογος στα Εκπαιδευτήρια Βασιλειάδη, μέλος του ΔΣ της ΟΙΕΛΕ και Πρόεδρος του ΣΙΕΛΒΕ, του σωματείου μας στη Βόρεια Ελλάδα. Ο Δημήτρης ασχολείται χρόνια με τα κοινά της περιοχής και έχει ενεργό συμμετοχή στα κοινωνικά κινήματα της Θεσσαλονίκης.

Εύα Παπαϊωάννου, Δήμος Πειραιά

Η Εύα Παπαϊωάννου είναι Υποψήφια Διαμερισματική Σύμβουλος στον Πειραιά με τη “Λαϊκή Συσπείρωση”. Είναι Καθηγήτρια οικονομολόγος στα Εκπαιδευτήρια Γιαννόπουλου και μέλος του ΔΣ της ΟΙΕΛΕ. Έχει πολύχρονη συμμετοχή στα κοινά της Ομοσπονδίας και στο εργατικό κίνημα με ιδιαίτερη έμφαση σε θέματα πολιτισμού και εκπαίδευσης.

Γεδεών-Δημήτρης Προκοπίου, Δήμος Βόλου

Ο Γεδεών-Δημήτρης Προκοπίου είναι Υποψήφιος Τοπικός Σύμβουλος Βόλου με το συνδυασμό “Συμμαχία για το Βόλο”. Είναι Καθηγητής Τουρισμού και Ναυτιλίας σε Δημόσια και Ιδιωτικά Ινστιτούτα Επαγγελματικής Κατάρτισης και σύμβουλος τουρισμού στην τοπική αυτοδιοίκηση και Πρόεδρος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών των Ιδιωτικών ΙΕΚ.

Γιώργος Βέρρος, Δήμος Τριπόλεως (Αρκαδία)

Ο Γιώργος Βέρρος είναι Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στην Τρίπολη Αρκαδίας με το συνδυασμό “Τρίπολη, Ενωμένοι Μπροστά”. Είναι δάσκαλος στην Εράσμειο Ελληνογερμανική Σχολή και μέλος της διοικούσας επιτροπής του παραρτήματος του ΣΙΕΛ στο σχολείο. Έχει μακρόχρονη εμπειρία στην κατάρτιση προγραμμάτων περιβαλλοντικής εκπαίδευσης.

Γιώργος Καφετζής, Δήμος Αγίας Παρασκευής

Ο Γιώργος Καφετζής είναι Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στην Αγία Παρασκευή Αττικής με το συνδυασμό “Αλλάζουμε την Αγία Παρασκευή”. Εργάζεται τα τελευταία χρόνια ως Καθηγητής Αγγλικών σε Κέντρα Ξένων Γλωσσών και είναι μέλος του ΣΥΔΙΚΑ (του Συλλόγου Διδασκόντων Καθηγητών σε Κέντρα Ξένων Γλωσσών).

- Advertisement -spot_img
Δείτε επίσης
Ανακοινώσεις
- Advertisement -spot_img