ΑρχικήΑνακοινώσειςΕΚΛΟΓΕΣ ΣΙΕΛ 2019: ΑΥΡΙΟ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ, ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΟΓΑΛΛΙΚΗ ΣΧΟΛΗ...

ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΙΕΛ 2019: ΑΥΡΙΟ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ, ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΟΓΑΛΛΙΚΗ ΣΧΟΛΗ JEANNE D’ARC ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ GRAND POLIS

- Advertisement -spot_img

Οι κρίσιμες εκλογές του Συλλόγου μας συνεχίζονται σήμερα στην Εράσμειο Ελληνογερμανική Σχολή (Αριστείδου, Κάντζα Παλλήνης), όπου αναμένεται να ψηφίσει πλήθος συναδέλφων του σχολείου, αλλά και από τα γειτονικά εκπαιδευτήρια. Η διαδικασία λήγει στις 16:30.

Αύριο ο ΣΙΕΛ «μετακομίζει» στον Πειραιά, στην Ελληνογαλλική Σχολή Jeanne D’ Arc (Ελ. Βενιζέλου 12Α). Οι κάλπες θα ανοίξουν στις 9:30 το πρωί και θα κλείσουν στις 16:30 το απόγευμα.

Υπενθυμίζουμε εδώ ότι οι συνάδελφοι θα πρέπει να έχουν μαζί τους την αστυνομική ταυτότητα. Επίσης, αν υπάρχουν χρέη συνδρομών από προηγούμενα έτη, αυτά έχουν παραγραφεί. Για διευκόλυνση των εκπαιδευτικών, πλέον δεν απαιτείται η καταβολή τη συνδρομής με μετρητά, καθώς ο ΣΙΕΛ διαθέτει μηχάνημα POS.

Για τους ιδιωτικούς εκπαιδευτικούς που δεν έχουν κοντά τους κάποιο εκλογικό κέντρο ή δεν έχουν χρόνο μέσα στην εβδομάδα, ο ΣΙΕΛ θα πραγματοποιήσει την εκλογική διαδικασία στο ξενοδοχείο Grand Polis Hotel (Βερανζέρου και Πατησίων) την ερχόμενη Κυριακή, 3/1, από τις 11:00 έως και τις 19:00.

Συμμετέχουμε όλοι στις εκλογές του συλλόγου μας, ενισχύουμε τον κλάδο μας, αποφασίζουμε για το μέλλον μας.

- Advertisement -spot_img
Δείτε επίσης
Ανακοινώσεις
- Advertisement -spot_img