ΑρχικήΑνακοινώσειςΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ: ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ ΩΣ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΟΡΙΣΜΩΝ, ΠΛΗΡΗΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΗΣ...

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ: ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ ΩΣ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΟΡΙΣΜΩΝ, ΠΛΗΡΗΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΫΠΗΡΕΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ, ΟΠΩΣ ΣΥΜΦΩΝΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

- Advertisement -spot_img

Μόλις προ ολίγου κατατέθηκε με τη μορφή τροπολογίας στο Σ/Ν για το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας το σύστημα διορισμών για τη δημόσια εκπαίδευση.

Διαπιστώνει κανείς από το τελικό κείμενο (είχε ενημερώσει η ΟΙΕΛΕ σχετικά μετά από τη συνάντηση με τον Υπουργό Παιδείας), δεν τίθεται κανένα ζήτημα αναγνώρισης της προϋπηρεσίας μας στην ιδιωτική εκπαίδευση. Όπως ακριβώς ζήτησε  η Ομοσπονδία και αποδέχτηκε ο Υπουργός Παιδείας μετά από συστηματικό διάλογο, η προϋπηρεσία στην ιδιωτική εκπαίδευση προσμετράται κανονικά.

Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με την τροπολογία, η προϋπηρεσία που έχει διανυθεί στην ιδιωτική εκπαίδευση για τους εκπαιδευτικούς που απολύθηκαν μετά από κατάργηση τμήματος/τάξης/σχολείου ή με καταγγελία σύμβασης, προσμετράται τόσο για μόνιμο διορισμό (με την πρόσθετη προϋπόθεση της διετούς υπηρεσίας τους σε θέση αναπληρωτή, ή ωρομισθίου σε δημόσιο σχολείο μετά την απόλυσή τους), όσο και για την πρόσληψη σε θέση αναπληρωτή/ωρομισθίου χωρίς την πρόσθετη προϋπόθεση της διετούς δημόσιας προϋπηρεσίας.

- Advertisement -spot_img
Δείτε επίσης
Ανακοινώσεις
- Advertisement -spot_img