ΑρχικήΑνακοινώσειςΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 17/2 ΣΤΟ POLIS (11:00-19:00) –ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΚΡΙΣΙΜΗ ΣΤΙΓΜΗ...

ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 17/2 ΣΤΟ POLIS (11:00-19:00) –ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΚΡΙΣΙΜΗ ΣΤΙΓΜΗ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΤΟ ΣΙΕΛ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΕΛΕ

- Advertisement -spot_img

Αγαπητή συναδέλφισσα,

Αγαπητέ συνάδελφε,

Κατορθώσαμε όλοι μαζί αυτά τα χρόνια να υπερβούμε πρωτόγνωρες δυσκολίες και να αποκαταστήσουμε τις εργασιακές μας σχέσεις σε εποχές που ολόκληρος ο ιδιωτικός τομέας ζει την απόλυτη απορρρύθμιση. Πετύχαμε την αναγνώριση της προϋπηρεσίας μας και τη διασφάλιση των δικαιωμάτων μας, μετά την ψήφιση της ευνοϊκής ρύθμισης για το νέο σύστημα διορισμών. Αντιμετωπίζουμε πλέον το μέλλον με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία.

Οι επιτυχίες αυτές δεν ήλθαν ως δια μαγείας. Όλοι, όπως και εσύ, βάλαμε πλάτη. Για εμάς, για τις οικογένειες και τα παιδιά μας, για τους συναδέλφους που έρχονται μετά από εμάς. Όμως οι κατακτήσεις δεν είναι δεδομένες. Σε ένα εξαιρετικά ευμετάβλητο πολιτικό πεδίο θα πρέπει να βρισκόμαστε σε επαγρύπνηση, για να διαφυλάξουμε όσα κερδήθηκαν με κόπο και αγώνες.

Ο σημαντικότερος και πιο αποτελεσματικός τρόπος πολιτικής πίεσης είναι η συμμετοχή μας στις εκλογές του σωματείου. Μην έχεις καμιά αμφιβολία. Τα πολιτικά επιτελεία, πριν προβούν σε οποιαδήποτε νομοθετική ρύθμιση, αλλά και οι εργοδότες μετρούν τη δύναμη των συνδικαλιστικών οργανώσεων και την πυκνότητα της συμμετοχής των εργαζόμενων. Ο ΣΙΕΛ μέχρι σήμερα έχει μια από τις υψηλότερες πυκνότητες συνδικαλιστικής εκπροσώπησης σε ολόκληρο τον ιδιωτικό τομέα και, ως το μεγαλύτερο σωματείο της ΟΙΕΛΕ, η δύναμή του έχει ξεχωριστή πολιτική σημασία. Στην πολιτική περίοδο που διανύουμε, ο ΣΙΕΛ όχι μόνο δεν θα πρέπει να βγει αποδυναμωμένος από αυτή την εκλογική διαδικασία, αλλά ενισχυμένος, σπάζοντας κάθε ρεκόρ συμμετοχής. Ήδη περίπου 1.000 συνάδελφοι έχουν δείξει έμπρακτα την εμπιστοσύνη τους στο σωματείο μας και στην Ομοσπονδία.

Για το λόγο αυτό κάθε ψήφος είναι πολύτιμη. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να χαθεί ούτε ένας συνάδελφος, ούτε μια φωνή υποστήριξης στον ΣΙΕΛ. Είμαστε βέβαιοι ότι αντιλαμβάνεσαι κι εσύ την κρισιμότητα των στιγμών, ότι μοιράζεσαι την αγωνία μας. Σε καλούμε, λοιπόν, να βοηθήσεις και εσύ με την ψήφο σου, σε οποιαδήποτε από τις παρατάξεις συμμετέχουν, και με τη συμμετοχή σου το Σύλλογό μας και την ΟΙΕΛΕ που αποτελούν τη μοναδική ασπίδα προστασίας μας σε δύσκολους καιρούς.

Θα σε περιμένουμε να τα πούμε και από κοντάτην Κυριακή17/2 στο ξενοδοχείο Polis, 11:00-19:00.

*Έχουμε μαζί μας την αστυνομική μας ταυτότητα και υπενθυμίζουμε ότι μπορούμε να καταβάλλουμε τη συνδρομή του 2018 (οι παλιότερες έχουν παραγραφεί) και με τραπεζική κάρτα.

- Advertisement -spot_img
Δείτε επίσης
Ανακοινώσεις
- Advertisement -spot_img