ΑρχικήΧωρίς κατηγορίαΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ, 23/11, Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΙΕΛΒΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ...

ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ, 23/11, Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΙΕΛΒΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΗ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ ΜΑΣ ΝΙΧΑΤ ΧΟΤΣΙΚΑ

- Advertisement -spot_img

Την Πέμπτη, 23/11, ο ΣΙΕΛΒΕ (Σύλλογος Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών Βορείου Ελλάδας) διοργανώνει μουσική βραδιά ενίσχυσης του αγωνιστή συναδέλφου μας Νιχάτ Χότσικα.

Πριν από ένα χρόνο περίπου ξεκίνησε ο Γολγοθάς του Νιχάτ, ο οποίος εκδιώχθηκε από το Μειονοτικό Σχολείο Ξάνθης για τα ιδεολογικά/θρησκευτικά του φρονήματα. Παρά το γεγονός ότι έχει δικαιωθεί από την πολιτεία ο Νιχάτ, εκλεγμένος πια Αντιπρόεδρος του ΣΙΕΛΒΕ με την ψήφο εκατοντάδων εκπαιδευτικών που αναγνωρίζουν τη μάχη που έδωσε και δίνει καθημερινά, δεν μπορεί να επιστρέψει στο σχολείο του, λόγω της πρωτοφανούς αυθαίρετης συμπεριφοράς της ιδιοκτησίας του σχολείου με τη στήριξη εξωθεσμικών δυνάμεων και, δυστυχώς, και του Συνδέσμου των Ιδιοκτητών που δεν δίστασε να ποντάρει σε μια εξαιρετικά ευαίσθητη πολιτικά υπόθεση, προκειμένου να «ρίξει» το νομοθετικό πλαίσιο για την ιδιωτική εκπαίδευση.

Ο Νιχάτ δεν έχει να αντιμετωπίσει μόνο το τεράστιο ζήτημα της μη καταβολής αποδοχών από τον Οκτώβριο του 2016, αλλά και έναν πολυδάπανο δικαστικό αγώνα. Για το λόγο αυτό ο ΣΙΕΛΒΕ, παρουσία του ίδιου του Νιχάτ, και η ΟΙΕΛΕ, που θα εκπροσωπηθεί στην εκδήλωση από τον πρόεδρό της Μ. Κουρουτό, καλούν τους συναδέλφους την Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2017, στις 21:00, στο Σαράι, Γρ. Λαμπράκη 23, Θεσσαλονίκη όπου με ζωντανή μουσική και ποτό θα συνδυάσουν το «τερπνόν μετά του ωφελίμου».

Διαβάστε εδώ τη σχετική ανακοίνωση του ΣΙΕΛΒΕ

- Advertisement -spot_img
Δείτε επίσης
Ανακοινώσεις
- Advertisement -spot_img