ΑρχικήΑνακοινώσειςΆμεσες ενέργειες των Διευθύνσεων Δ.Ε. Α' Αθήνας και Πειραιά για τη διερεύνηση...

Άμεσες ενέργειες των Διευθύνσεων Δ.Ε. Α’ Αθήνας και Πειραιά για τη διερεύνηση των χθεσινών καταγγελιών της ΟΙΕΛΕ

- Advertisement -spot_img

Άμεση ήταν η αντίδραση των Διευθύνσεων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Α’ Αθήνας και Πειραιά στις χθεσινές καταγγελίες της ΟΙΕΛΕ σχετικά με εκπαιδευτικούς που φέρονται να έχουν παρενοχλήσει μαθητές/μαθήτριές τους.

Η Διεύθυνση Δ.Ε. Α’ Αθήνας ενημέρωσε εγγράφως την ΟΙΕΛΕ για τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για την υπόθεση εκπαιδευτικού σε φροντιστήριο της περιοχής του Ζωγράφου που διέρρεε φωτογραφίες και βίντεο μαθητών και μαθητριών του στο διαδίκτυο, διανθίζοντάς τα μάλιστα με χυδαία και σεξιστικά σχόλια.

Επίσης, σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο της ΟΙΕΛΕ Γ. Χριστόπουλο, ο Διευθυντής Δ.Ε. Πειραιά κ. Αναστασόπουλος διαβεβαίωσε ότι έχει ήδη προχωρήσει σε ενέργειες διερεύνησης περιστατικών σεξουαλικής παρενόχλησης μαθητριών με πρωταγωνιστή εκπαιδευτικό ιδιωτικού σχολείου της περιοχής και ότι άμεσα ξεκινά η διενέργεια ΕΔΕ.

Θα παρακολουθούμε στενά τις δύο αυτές υποθέσεις, αναμένοντας τα πορίσματα των ελέγχων. Η ασφάλεια και η ψυχική υγεία των παιδιών μας είναι η βασική μας προτεραιότητα.

- Advertisement -spot_img
Δείτε επίσης
Ανακοινώσεις
- Advertisement -spot_img