ΑρχικήΕιδήσειςΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ-ΚΟΛΑΦΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΡΙΑ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΣΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ...

ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ-ΚΟΛΑΦΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΡΙΑ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΣΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΚΩΣΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΙΔΗ ΣΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΗΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ Μ.ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗ ΣΕ ΠΡΩΙΝΗ ΕΚΠΟΜΠΗ

- Advertisement -spot_img

Σε πρωινή εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού MEGA, σε αναφορά που έγινε για τη νομοθετική ρύθμιση που αφορά την ιδιωτική εκπαίδευση, τόσο η Αναπληρώτρια Υπουργός Παδείας κ. Σία Αναγνωστοπούλου όσο και ο Βουλευτής Α΄Αθηνών της Δημοκρατικής Συμπαράταξης κ. Κώστας Σκανδαλίδης κονιορτοποίησαν τα επιχειρήματα των σχολαρχών και του εκπροσώπου της ΝΔ στο πάνελ κ. Μ. Βαρβιτσίωτη περί της αξιολόγησης και των δραστηριοτήτων στα ιδιωτικά σχολεία.
Η Αναπληρώτρια Υπουργός τόνισε ότι τα ιδιωτικά σχολεία μπορούν να διεξάγουν όσες δραστηριότητες επιθυμούν, αρκεί να δηλώνουν όλους τους εργαζόμενους σε αυτές. Κατήγγειλε ότι υπάρχει υπερεκματάλλευση των εκπαιδευτικών σε αυτές τις δραστηριότητες καθώς δεν πληρώνονται καθόλου. Παρατήρησε, τέλος, ότι υπάρχει ανάγκη ρύθμισης και δημόσιου ελέγχου στην ιδιωτική εκπαίδευση λόγω φαινομένων ανομίας (πλαστών και παράνομων τίτλων).
Επίσης, ο Βουλευτής Α΄Αθηνών της Δημοκρατικής Συμπαράταξης κ. Κώστας Σκανδαλίδης επεσήμανε ότι η παιδεία δεν μπορεί να αφεθεί στα χέρια της αγοράς και ότι δημόσιος φορέας πρέπει να εποπτεύει και να αξιολογεί δημόσια και ιδιωτικά σχολεία.
Δείτε εδώ το link από το σχετικό απόσπασμα (μετά το 02:40).

- Advertisement -spot_img
Δείτε επίσης
Ανακοινώσεις
- Advertisement -spot_img