ΑρχικήΑνακοινώσειςΑπόψε η εορταστική εκδήλωση για τα 100 χρόνια της ΔΟΕ

Απόψε η εορταστική εκδήλωση για τα 100 χρόνια της ΔΟΕ

- Advertisement -spot_img

Απόψε στις 19:30 θα λάβει χώρα μια ιδιαίτερα σημαντική εκδήλωση για το χώρο της εκπαίδευσης. Η ΔΟΕ, η Ομοσπονδία που εκπροσωπεί δασκάλους και νηπιαγωγούς του δημόσιου σχολείου, εορτάζει τα 100 χρόνια της. Η ΟΙΕΛΕ θα εκπροσωπηθεί από τον Πρόεδρο του ΔΣ Γιώργο Χριστόπουλο που θα απευθύνει χαιρετισμό.

Την εκδήλωση μπορείτε να παρακολουθήσετε από το κανάλι της ΔΟΕ στο YouTube

Ακολουθεί το Δελτίο Τύπου της ΔΟΕ:

Εκδήλωση για τον εορτασμό της συμπλήρωσης των 100 χρόνων από τη ίδρυση της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδας

Το Δ.Σ. της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδας στο πλαίσιο των δράσεων για τον εορτασμό της συμπλήρωσης 100 χρόνων από την ίδρυσή της (18 Μαΐου 1922) διοργανώνει εκδήλωση η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 17 Μαΐου 2022 και ώρα 19:30 στο Αεριοφυλάκιο 1 – Αμφιθέατρο «Μιλτιάδης Έβερτ» στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων (Πειραιώς 100, Γκάζι, Αθήνα, πλησίον σταθμού Μετρό «Κεραμεικός»).

Στην εκδήλωση όπου θα παραβρίσκονται και θα τιμηθούν ιστορικά μέλη του Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. και πρώην αιρετοί εκπρόσωποι του κλάδου, μέλη της πανεπιστημιακής κοινότητας, νυν εκπρόσωποι των Συλλόγων Εκπαιδευτικών και αιρετοί εκπρόσωποι από όλη τη χώρα, έχουν κληθεί, θα συμμετέχουν και θα απευθύνουν χαιρετισμό εκπρόσωποι πολιτικών κομμάτων, εκπρόσωπος του Δημάρχου Αθηναίων, εκπρόσωποι συνδικαλιστικών οργανώσεων, εκπρόσωποι της Συνόδου Προέδρων και Κοσμητόρων των Παιδαγωγικών Τμημάτων και εκπρόσωποι του γονεϊκού κινήματος.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί παρουσίαση της έρευνας για την Ιστορία της Δ.Ο.Ε. (1922-2022) από τον συντονιστή της έρευνας, ομότιμο καθηγητή του Πανεπιστημίου Πατρών Σήφη Μπουζάκη.

Την εκδήλωση θα συντονίσει η δημοσιογράφος εκπαιδευτικού ρεπορτάζ της Ε.Ρ.Τ., Ελίνα Κολύβα.

 

- Advertisement -spot_img
Δείτε επίσης
Ανακοινώσεις
- Advertisement -spot_img