ΑρχικήΑνακοινώσειςΑύριο το δεύτερο διαδικτυακό σεμινάριο στο πλαίσιο του προγράμματος ΟΙΕΛΕ-ΚΑΝΕΠ-CERN με τίτλο...

Αύριο το δεύτερο διαδικτυακό σεμινάριο στο πλαίσιο του προγράμματος ΟΙΕΛΕ-ΚΑΝΕΠ-CERN με τίτλο “Τι είναι και τι κάνει το CERN”

- Advertisement -spot_img

Συνεχίζονται αύριο τα διαδικτυακά σεμινάρια του προγράμματος ΟΙΕΛΕ-ΚΑΝΕΠ-CERN. Το αυριανό, δεύτερο στη σειρά, σεμινάριο διεξάγεται στις 18:30 μέσω zoom και έχει τίτλο “Τι είναι και τι κάνει το CERN” με εισηγητή το Δρ. Στράτο Γεωργουδή, Υπεύθυνο Εκπαιδευτικών θεμάτων της ΟΙΕΛΕ.

Πρέπει να σημειωθεί ότι δικαίωμα παρακολούθησης των σεμιναρίων έχει κάθε ιδιωτικός εκπαιδευτικός, όχι μόνο οι συμμετέχουσες και συμμετέχοντες στο πρόγραμμα.

Οι σύνδεσμοι του zoom για τα σεμινάρια είναι:

Meeting ID: 847 8314 0800, Passcode: 847831.

Εναλλακτικά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον σύνδεσμο: https://us02web.zoom.us/j/84783140800?pwd=MnJlck4xUzJNVWdpakxFVTY3NFl4Zz09

Σημειώνεται ότι η είσοδος στα διαδικτυακά σεμινάρια θα είναι εφικτή για τις/τους 70 πρώτες/πρώτους, δεδομένου ότι οι υπόλοιπες θέσεις (άλλες 30) καλύπτονται από τις/τους συμμετέχουσες/συμμετέχοντες Εκπαιδευτικούς.

Υπενθυμίζεται ότι σε όσες/όσους παρακολουθήσουν τα σεμινάρια μέσω zoom θα σταλεί σχετική Βεβαίωση Παρακολούθησης.

Επίσης η εκδήλωση θα μεταδοθεί και από τη σελίδα Facebook της ΟΙΕΛΕ

Μια σύνοψη της αυριανής συνεδρίας:

Η ιστορία του μεγαλύτερου εργαστηρίου γνώσεων, εκπαίδευση και συνεργασίας στον κόσμο!

Τι ακριβώς γίνεται εκεί, γιατί δημιουργήθηκε, πόσο κοστίζει στους Ευρωπαίους πολίτες, τι έχει προσφέρει στην Ανθρωπότητα.

Τι σχέση έχει με την ανάπτυξη του διαδικτύου (όπως το γνωρίζουμε) με την ανίχνευση και την θεραπεία του καρκίνου αλλά και με την διεύρυνση των ορίων της ανθρώπινης γνώσης;

Μια πρώτη ξενάγηση στις εγκαταστάσεις του, στα εργαστήριά του, στα ερωτήματα που έχουν τεθεί, στους ανθρώπους του και στα επιτεύγματα αυτού του μοναδικού παγκόσμιου εργαστηρίου.

Το προηγούμενο διαδικτυακό σεμινάριο με τίτλο “Εισαγωγή στη Φυσική του Ατόμου” μπορείτε να παρακολουθήσετε  εδώ.

- Advertisement -spot_img
Δείτε επίσης
Ανακοινώσεις
- Advertisement -spot_img