ΑρχικήΑνακοινώσειςΔώσε μας δύναμη: Πληρώνουμε τη συνδρομή μας, ενισχύουμε την ΟΙΕΛΕ και τον...

Δώσε μας δύναμη: Πληρώνουμε τη συνδρομή μας, ενισχύουμε την ΟΙΕΛΕ και τον ΣΙΕΛ!

- Advertisement -spot_img

“Δώσε μας δύναμη”. Αυτό είναι το σύνθημα της οικονομικής εξόρμησης που ξεκινούν αυτές τις ημέρες σε συνδυασμό με την ενημέρωση για τα φλέγοντα ζητήματα του κλάδου η ΟΙΕΛΕ και ο ΣΙΕΛ.

Η Ομοσπονδία και τα σωματεία της δεν έχουν άλλους πόρους, παρά μόνο τη συνδρομή των ιδιωτικών εκπαιδευτικών. Συνδρομή απαραίτητη για να καλυφθούν οι λειτουργικές ανάγκες, το ενοίκιο, οι λογαριασμοί, τα νομικά έξοδα, η γραμματειακή υποστήριξη. Θέλουμε να δημιουργηθεί, όπως και στα σωματεία του εξωτερικού, η κουλτούρα τακτικής καταβολής των συνδρομών, έτσι ώστε να μην βρισκόμαστε αντιμέτωποι με φαινόμενο μεγάλων οφειλών σε εκλογές και Γενικές Συνελεύσεις. Θα πραγματοποιούμε οικονομική εξόρμηση δύο φορές το χρόνο, για να μοιράζεται η καταβολή του ποσού σε Α’ και Β’ Εξάμηνο. Διαθέτουμε και POS, ώστε να είναι ακόμη πιο εύκολη η καταβολή των χρημάτων.

Διαθέσιμη είναι και η δυνατότητα πληρωμής της συνδρομής μέσω e-banking. Δείτε εδώ πώς!

Οι καταβάλλοντες το ποσό της συνδρομής, λαμβάνουν την κάρτα ΟΙΕΛΕ-ΣΙΕΛ που συνοδεύεται από σημαντικές προσφορές. Σύντομα θα ανακοινωθούν και νέες συνεργασίες-έκπληξη!

 

- Advertisement -spot_img
Δείτε επίσης
Ανακοινώσεις
- Advertisement -spot_img